liliana_28 Publicat Ianuarie 15, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 15, 2007 buna fetelor, Baietelul meu are un anisor si 4 lunici si de cateva zile......4-5 zile face caca des si foarte moale. Nu mai face fata cutadenul. ii dau cu straturi groase de cutaden si......tot este rosu si il ustura....saracutul. Tot am pus-o pe seama dintisorilor insa am constatat noi ca......nu pare a fi de la dintisori (nu are alte simptime: febra, maraiala.....). Ne-am pus problema daca nu cumva ar putea fii de la laptele pe care il dau. Noi folosim NAN JUNIOR. Pana acum nu am avut nici o problema cu laptele adica.....nu am mai patit asa ceva. Ma gandesc ca ceva din compozitia laptelui nu ii mai prieste copilului. Voi ati patit asa ceva? Liliana mama lui Calinut http://dropshots.com/liliana_28 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arghirmonica Postat Ianuarie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 15, 2007 De lapte nu stiu ce sa iti zic ...Nanu-ul constipa de regula.Ca cremita pune-i PASTA PETRINI...nu se compara cu nici o crema din asta sofisticata si de firma.Efect garantat... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.