oanabomboana Publicat Ianuarie 15, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 15, 2007 Simt ca ma lasa nervii.Mi-am facut al 2-lea test si a doua liniuta e palid colorata.Ar fi trebuit sa-mi vina ciclul pe 13.Am crampe de 3 zile si de obicei imediat ce ma durea burta imi venea si ciclul.Nu mai inteleg nimic.Nici la ecografie nu-mi vine sa-mi fac programare.E atat de stresant...Sper sa se termine o data si daca se poate cu 2 liniute oanabomboana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aventura Postat Ianuarie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 15, 2007 Esti insarcinata Oana! Felicitari! Eventual mai cumpara inca vreo 2-3 teste Barza, daca iti iese a 2-a liniuta chiar si palida la toate inseamna ca esti insarcinata! Asa iesea si la mine! Sarcina usoara! Aventura [gravi] 36+ cu Antonio Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blueeyes2003 Postat Ianuarie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 15, 2007 Oanaid="brown"> si mie mi-a iesit a doua liniuta mai pala din prima zi de intarziere! Sigur este bebe! Fa un SureCheck! Mirelaid="brown">id="size1">[gravi]6+ Our little Miracle!id="size1">id="brown"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claujro Postat Ianuarie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 15, 2007 Felicitari! Esti insarcinata! Chiar daca e liniuta f palida, tot bb e. Mie asa mi-a iesit la Matei. Ba m-am dus si cu testele in mana la farmacia de unde le cumparasem si i le-am arata farmacistei care mi-a spus" Nu, doamna, nu e sarcina, sigur!" si mi-am mai luat vreo 2-3 diferite, ba mai scumpe ba mai ieftine. Toate au iesit cu a doua liniuta palida!!!! Si in burtica era Matei . Claudiaid="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alegrutza Postat Ianuarie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 15, 2007 quote:Initial creeata de oanabomboanaSimt ca ma lasa nervii.Mi-am facut al 2-lea test si a doua liniuta e palid colorata.Ar fi trebuit sa-mi vina ciclul pe 13.Am crampe de 3 zile si de obicei imediat ce ma durea burta imi venea si ciclul.Nu mai inteleg nimic.Nici la ecografie nu-mi vine sa-mi fac programare.E atat de stresant...Sper sa se termine o data si daca se poate cu 2 liniute oanabomboanaid="quote">id="quote">Felicitari,sigur e bebe, si la mine a fost exact la fel, crampele ca la ciclu indica faptul ca se fixeaza bebeasa creste bebicul Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petit_ange Postat Ianuarie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 15, 2007 Cel mai sigur mod de a afla e sa faci un test de sange HcG! Pupici. [gravi]16+ The world is full of wonders if you look with open eyes!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brazuca25 Postat Ianuarie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 15, 2007 Si la mine a fost anemica a doua liniutza...ba chiar credeam ca avem noi vedenii.Pana la urma in 10 min se vedea mai bine, iar a doua zi la eco, dupa mult chin, a reusit dr sa vada "punctuletzul". Avea 3mm bb. Asa ca eu zic ca esti insarcinata! Felicitari! 12+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chris27 Postat Ianuarie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 15, 2007 http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83015 sunt sau nu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chris27 Postat Ianuarie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 15, 2007 Draga mea,intrucat aceeasi intrebare o puneam si eu acum cateva luni pe DC,mesajul tau nu a putut trece neobservat...Ti-am trimis mai sus ce scriam eu atunci si uite ca azi sunt insarcinata in 24sapt.Ai acolo prima poza a testului meu care s-a dovedit pozitiv.Ai savezi ce palida e cea de-a doua liniuta...Sper ca ti-am fost de folos.Mult noroc iti doresc... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.