Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Regimul dupa nastere

Recommended Posts

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si la mine afunctionat alaptatul, pana la 8 luni jumatate.Apoi l-am intarcat pe Andrei si am luat 5 kg.

Recunosc ca am inceput sa mananc aiurea, cola, cioco, prostii d-astea pe care nu le-am consumat deloc pe perioada alaptatului.

[*]Anca si [copil] Andrei(13.02.2006)[*]

Pozele Noastre

Buburuzul Mic

Povestea Nasterii

Distribuie pe alte site-uri

Eu am avut 48-49 kg inainte sa raman gravida. Am ajuns la 72 kg, luasem 24 kg [alcool] In prima saptamana dupa nastere am dat jos 10 kg insa ramasesem cu celelalte 14 kg [bang] Ma simteam k o balena, eu care inainte eram silfida... Iar alalptatul in cazul meu a avut evect invers nu pot sa slabesc si pace. De 3 saptamani mananc seara dupa 6 dak mi-e foame un FIBROBAR, atat. Iar in timpul zilei multa apa (e buna si pt lapte, fructe, gratare, fara dulciuri si vad ca am ami dat 2 kg jos. Miscare as face dar nu am timp deocamdata insa fac electrostimulare care mi-a redus din cercunferinta bulanelor

[mamica] de [bebic] Mario-Fabian (25.09.2006)

id="black">

[foto] pozele noastreid="limegreen">

id="size2"> id="Times New Roman">

Si eu am nascut in septembrie si nu am reusit sa dau jos. Ideea este ca sunt la a treia sarcina si la primele doua am reusit sa dau jos repede, si alaptam si atunci, dar acum as manca intruna. Incerc seara sa nu mai mananc, eventual fructe si m-am apucat si de aerobic, acasa, dar merge cam greu ca nu prea am timp. Dar nici nu ma gandesc sa raman grasa, am de dat vreo 10 kg, dar nici nu as astepta pana termin cu alaptatul.

Cred ca trebuie facuta gimnastica si consumate multe lichide, fructe si legume.

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga

http://community.webshots.com/user/mcrmiki

Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...