dariaevelin Publicat Ianuarie 15, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 15, 2007 am o nelamurile. Poate stiti careva cum sta treaba. Anume: domna/d-nul postas(cel/cea care distribuie scrisoriile,imparte pensiile si indemnizatiile etc) e obligat/a legal sa imi inmaneze in mod direct banii? Si doar in cazul in care nu sunt acasa sa-mi lase tzadula prin care sunt anuntata sa merg la posta? Sau este la latitudinea dumneaei care varianta o alege? va intreb asta,pt ca sunt nemultumita de doamna care deserveste zona noastra. De 1 an si ceva nu mai catadicseste sa sune(la interfon) sa cobor dupa bani. Na,n-am comentat nimic si nu m-a deranjat asta in timpul verii si cand copilul era mai micut. Il puneam in carut si mergeam la posta dupa bani. Dar acum,iarna fiind( frig)iar turbulentu' nu mai sta in carut...e mai dificil. Pana vine sotul de la servici ca sa iau masina ,posta e deja inchisa. M-am suparat astazi tare de tot, evident ca eram acasa, dar n-a sunat sa cobor sau sa fi venit la usa cu banii. Am luat copilul si m-am dus la posta. Am stat o ora la coada,in spectacolul fiului[bang] si priviri apostrofatoare. Pentru ca daca e obligata sa mi-i inmaneze direct(eu fiind acasa) doresc sa iau atitudine. Daria[hippi] si tigrutul vesel, Brien Poze frumoase cu noi foto si filmulete dragute "Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enyko Postat Ianuarie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 15, 2007 postarita este obligata sa ti aduca banii la usa.eu de 9 luni ii primesc acasa si nu a trebuit niciodata sa merg la posta dupa ei.numai ca probabil postarita ta e prea comoda[xx(] eny,cu kinga(03.11.1993) si ingrid (23.02.2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Natasa Postat Ianuarie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 15, 2007 Postarita aduce banii la usa si doar daca nu e nimeni acasa lasa chitanta in cutie sau in usa! CInd o vezi pe strada spune-i sa faca bine sa-ti aduca banii luna viitoare si daca zice nu, fa-i reclamatie! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Happiness_4_us Postat Ianuarie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 15, 2007 Mai fetelor, nu va mai aprindeti asa, ca nu stau chiar asa lucrurile. In mod normal trebuie sa vina sa lase pensii, alocatii, ce-o trebui sa lase. In cazul in care de la oficiul principal i se dau bani. Sunt si cazuri in care nu sunt bani suficienti si atunci factorii postali nu mai primesc bani sa livreze pe teren si cei care trebuie sa incaseze se prezinta la ghiseu. Asta ptr ca intre timp cei de la oficu mai incaseaza bani din diverse servicii si astfel ajung sa aiba bani ptr pensii, alocatii, etc. Din cate stiu eu, trebuia sa se dea nu stiu ce lege la posta prin care factorii sa nu mai duca banii la domiciliu, din motive de siguranta. Nu stiu ce s-a mai intamplat. Dar mi-e greu sa cred ca ar veni pana la bloc si nu ar suna la interfon sa lase banii, mai ales ca ei au comision la asta, si nu mai pun ca mai primesc si mici atentii de la beneficiari. Nana, [gravi] 5+id="size2">id="Comic Sans MS">id="blue"> In asteptarea lui [copil] Nunta noastra de vis!id="blue"> Iarna in Islanda Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!id="Comic Sans MS">id="red">id="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Postat Ianuarie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 15, 2007 Chiar asa, i-ai dat si tu de-un Cico? Am vazut ca, uneori, conteaza... poze multe cu noi[foto] Ana a implinit un an[foto] Vara lui 2006[foto] "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alina Postat Ianuarie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 15, 2007 quote:Originally posted by RufusChiar asa, i-ai dat si tu de-un Cico? Am vazut ca, uneori, conteaza...poze multe cu noi[foto]Ana a implinit un an[foto]Vara lui 2006[foto]"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wildeid="quote">id="quote">Chiar asa,cum e cu Cico asta .Pai uite,ai mei parinti ii lasa postasului o suma(habar nu am cit dar cred ca vreo 4-5 euro sigur),si alti vecini si prieteni fac la fel(cel putin tata nu a auzit pe nimeni sa nu-i lase ceva)...in final,cred ca omul asta mai scoate cel putin jumate de salariu .E fain asa [;)]...Alina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carmenpit77 Postat Ianuarie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 15, 2007 de ce nu-ti pui indemnizatia pe card si scapi de dureri de cap Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dariaevelin Postat Ianuarie 15, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 15, 2007 nu, nu i-am dat mici "atentii". Asta pt ca mi-a adus banii doar de 2 ori consecutiv, la inceput de tot(primele 3-4 luni am primit pe card,ceea ce inseamna ca am vazut-o pe femeie la fatza acum 1,5 ani). Atat intr-un an si 10 luni. Si apoi, daca dau atentii le dau ca multumire(si nu sunt niciodata recunoascatoare unei atitudini nervoase[xx(], pufnitoare si irascibile) si nu ca stimulare. Poate daca ar fi fost angajatul meu,asa fi stimulat-o. Atentii am dat si dau intotdeauna cand sunt recunoascatoare.Dar pentru asta trebuie sa am si motive. Daria[hippi] si tigrutul vesel, Brien Poze frumoase cu noi foto si filmulete dragute "Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corinadana Postat Ianuarie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 15, 2007 Dariaid="blue"> asta pt ca n ai stimulat o!!! Sa vezi ce i mai cauta pe ai mei postarita cand le aduce pensia...Nu i normal dar traiti in RO si asta va ocupa tot timpul ( parca asa era ). M am delectat cu pozele tale. Frumoase! Sa ti traiasca iepurasul! corinadana mama Ralucai http://community.webshots.com/user/corinaraluca Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dariaevelin Postat Ianuarie 15, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 15, 2007 carmenpit77 mda,uite ca initial mi s-au livrat banii pe card(3-4 luni),mai apoi s-au directionat spre primirea prin posta. Am luat-o ca atare. [alcool]Si am mers tot asa.... Daria[hippi] si tigrutul vesel, Brien Poze frumoase cu noi foto si filmulete dragute "Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.