Guguluff Publicat Ianuarie 15, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 15, 2007 De la ce varsta nu mai dorm in carucior? Ma bate gandul sa-i iau o tricicleta de la un an dar oare pot sa o folosesc zilnic pt plimbare. Nu mai dorm deloc afara de la varsta aia? Matza mea e zvapaiata rau dar afara doarme uneori si in caruciorul umbrela. http://www.victorstoica.ro/eliza.html ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lady_in_red Postat Ianuarie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 15, 2007 Noi nu prea am avut spor cu tricicleta....mai ales la asta micu...vara trecuta dormea cu capulo pe bara spre deliciul surioarei lui ai mari si rasul tuturor...am lasat tricicleta pentru cand iesim afara dupa ce a dormit si am trecut iar la carut.Am vazut destul de multicei copilasi marisori care fac nani in carut[il] Prostul pana nu-i fudul Parca nu e prost destulid="red"> Karina Iulissa-7ani-Codrin Iulian-1 an si 4 luni-Laura Andreea si Daniel Florin id="navy"> id="Arial"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viana Postat Ianuarie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 15, 2007 E prea devreme,parerea mea ,pt tricicleta.Si eu am cumparat-o si dupa 2 ani jumate a prezentat interes.Intre timp i-am luat si un tractor cu buton,cred ca pe la 2 ani .Acela a fost preferatul.Baiatul meu a dormit mult in carucior.Tin minte ca avea un an jumate cind am fost la mare si dormea in carucior .Il plimbam pe la 8 seara pe faleza dupa care mergeam la restaurant.Cu muzica linga el nu avea nici o problema.Acum nu pot sa ma mai duc la restaurant.Are 4 ani si nu sta o clipa, Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.