cadina Publicat Ianuarie 15, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 15, 2007 Buna fetelor! Va rog sa-mi recomandati si mie un medic urolog bun din Bucuresti. De 4 luni tot fac infectie urinara cu e-coli. Am fost la Spit. Carol Davila, am facut la recomandarea medicului tratament conform antibiogramei cu Ciprofloxacin 10 zile, 1 cp/12 ore, apoi e-coli a devenit rezistent si la ciprofloxacin si am facut tratament cu agumentin 1cp/12 ore, tot 10 zile. Am luat si urovaxom, ceaiuri multe, lichide peste 2l pe zi... Si tot n-am scapat de e-coli. Poate o fi schema de tratament gresita... nici nu stiu ce sa mai cred. Va rog, recomandati-mi si mie un medic urolog bun, care ma poate ajuta... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miria_cristina Postat Ianuarie 17, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 17, 2007 Nu pot sa-ti recomand un medic anume, dar la Sp. Fundeni sunt medici buni. Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alina1976 Postat Ianuarie 23, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 23, 2007 Buna, La Spitalul Fundeni este cea mai buna clinic de urologie din tara, condusa de Prof. Dr Ioanel Sinescu. Te poti duce acolo si cauta-l pe Dr. Harza Mihai. Spune-i ca esti din partea Alinei de la Provision si ca vrei sa te ajute. Alina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camy062004 Postat Ianuarie 23, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 23, 2007 tot la Spitalul Fundeni il recomand pe dr.Serbanescu. camy poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.