Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

dracula

Recommended Posts

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si eu m-am documentat despre Dracula, ca tot timpul mi se pun intrebari despre el aici, si cum in scoala nu prea m-a preocupat istoria, nu prea stiam ce sa le raspund. Asa ca am vizionat filmul ''VLAD. Die wahre Geschichte des Grafen Dracula'' si filmul mi se pare mai mult decat concret.

Relata tot adevarul si puteai sa vezi cu amanunte detaliate cu ce brutalitate si metode isi omora dusmanii. Na...acuma nu asta e tocmai principalul, dar ocupa un loc important...

Ar fi atatea de spus. Din cate stiu eu ''Dracul'' era numele lui de familie si din cauza rautatii si din cauza ca si-a vandut sufletul diavolului, de acolo numele de ''Dracul'' a ajuns sa fie asociat cu diavolul.

La sfarsitul filmului este omorat de fratele sau Radu cel Frumos, si se intoarce sa se razbune pe preotul care l-a blestemat. Singura aberatie a fost ca dupa ce il musca pe preot de gat si ii suge sangele, se transforma in liliac, si asa se termina filmul. Dar in rest sunt relatate fapte dovedite de istorii a fi adevarate...

Na...deci iti recomand filmul din toata inima. [cool] Bafta la prezentare!![;)]

Mada

Distribuie pe alte site-uri

SI eu vreau sa vad filmul "adevarat" sunt in ceata despre cum stau lucrurile despre marele "dracula"[:o)]

Am vizionat Contele Dracula(filmul) dar nu cred ca este aceasi poveste/istorie cu adevaratul Vlad Tepes!!!sau ma insel.

se gaseste pe net? cum se numeste in romana/engleza?

Help pliz[:I]

MULTUMESC[pup]

POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."id="red">Anonymous

Eu stiu asa Vlad al II zis Dracul, a fost fiul lui Mircea cel Batran si tatal lui Vlad al III-lea Tepes zis Dracula.

Vlad II-lea si-a primit titlul de Dracul dupa ce a fost primit in Ordinul Dragonului de Sigismund. acest oridin era un ordin comparabil cu cel al Cavalerilor de Malta, era religios si apara catolicismul impotriva cotropitorilor turci. De aici provenineta numelui Dracul = dragonul. boierii care stiau de apartanenta la ordin au decis sa-l numeasca Dracul sau Draculea.

Draculaid="red"> ar putea insemna fiul lui Dracul. Acea particula "a" de la sfarsitul cuvantului cred ca era pe vremea aceea similara cu ceea ce avem noi azi: Aid="red">ilenei, Aid="red">gheorghitei.

Imbracamintea ordinului era o capa neagra peste o haina rosie.

Mai stiu ca sasii se foloseau de sensul de diavol al cuvantului drac pentru a pata reputatia lui Vlad Tepes.

Dracid="red"> vine din latinescul Dracoid="red"> si inseamna sarpe, balaur.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit

vivi

Ceea ce am vrut sa spun este ca eu de aici as incepe prezentarea, si as cauta pe internet date despre Ordinul Dragonului si chiar as introduce in prezentarea mea printul cu imbracamintea Ordinului, am vazut mai demult pe internet ca aveau si o catarama sau ceva la gat, nu mai stiu, cu 2 sabaii incucisate si un dragon.

As mai sopune ca Vlad Tepes nu a dat niciodata pe la Bran. Cu toate cu unii istorici (nu mai tin minte unde am citit) spun ca el s-ar fi putut odihni la Bran vreo 2 ore in drum spre intalnirea cu Iancu de Hunedoara.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit

vivi

quote:Originally posted by Elenalove27

SI eu vreau sa vad filmul "adevarat" sunt in ceata despre cum stau lucrurile despre marele "dracula"[:o)]Am vizionat Contele Dracula(filmul) dar nu cred ca este aceasi poveste/istorie cu adevaratul Vlad Tepes!!!sau ma insel.se gaseste pe net? cum se numeste in romana/engleza? Help pliz[:I]MULTUMESC[pup]POZE"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."id="red">Anonymous

id="quote">id="quote"> Originalul se numeste ''Dark Prince: The True Story of Dracula''. Il gasesti sigur de cumparat, poti sa incerci chiar pe amazon.com. Eu nu am vazut filmul ''Contele Dracula'' dar nici eu nu cred ca e aceeasi poveste. Sper sa iti placa filmul! [cool]Mada

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...