Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

branza calcica

Recommended Posts

spuneti-mi va rog daca ii pot face bebelusului meu de 5 luni branza calcica din lapte de vaca de la tara sau trebuie sa fie neaparat pasteurizat?as mai fi amanat diversificarea pentru ca primeste san dar el isi manifesta interesul fata de ceea ce mancam noi si la o masa nu mai pot ajunge din cauza serviciului.in plus are si fontanela un pic cam mare.multumesc
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Initial creeata de tamr

trebuie sa fie neaparat pasteurizat

id="quote">id="quote">

Daca il fierbi se sterilizeaza. Cu cat e mai gras laptele e mai buna branzica si iese mai multa. La 5 luni e totusi putin cam devreme ptr diversificare.

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...id="size1">

Intra-adevar si eu zic ca e cam devreme diversificare asa "dura" cu branzica la 5 luni...mai ales ca din cate am inteles tu alaptezi inca....dar despre folosirea laptelui de la tara cred ca e super ok...totul e sa ai incredere in persoana de la care il procuri (ma refer la gradul de igiena), iar prin fierbere s-a rezolvat si cu pasteurizarea....

Iar despre fontanela, vorbeste cu medicul pediatru sa vezi daca intr-adevar e de ingrijorat, iar daca e asa sa iti prescrie el exact ce tratament sa urmezi...nici prea mult calciu nu e bun ca se poate inchide fontanela prea repede sau depune calciul unde nu trebuie (inclusiv rinichi)...

------------------------------------------------------------------------

[zz] catrinutza - mamicutza ... de mariuci id="green">

[copil]varsta Mariucului (28 februarie 2006)id="size1">[foto] Poz(n)e si filmuletze cu Mariucaid="size1">

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...