Ale2009 Postat Ianuarie 22, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 22, 2007 Fetele dragi,nu ma dati disparuta ziua, ca io muncesc de-mi sar okii si n-am vreme de DC. Da' ajung io acasa si ma desfasor. Poate pina ajung, deschideti si capitol nou, ca asta s-a gatat. [floare3] Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1id="purple">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabina Postat Ianuarie 22, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 22, 2007 mai aveam ceva de zis. mda, e mai greu acum decat la prima sarcina, cand nu dadeam socoteala la nimeni:D pe de alta parte, Sofia e destul de maricica(4 ani si 4 luni), ma mai pot intelege cat de cat cu ea. dar am de scris acum un referat pt doctorat si sunt ca anesteziata.Nu ma pot concentra deloc.Mi-e si teama sa ma duc in biblioteca, ca ma duc degeaba. trebuie sa ma mobilizez cumva..... Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman"> Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MamiciDe2007 Postat Ianuarie 22, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 22, 2007 Burtici haideti la un nou capitol.[flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.