eryteea Publicat Ianuarie 16, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 16, 2007 Aveti ,cunoasteti sau a-ti auzit de copii alergici la arahide ? Este adevarat ca este o alergie care se manifesta pe tot periodul vietii ?Daca , da,va rog informatii.Multumesc . Ingrid amore di mama Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anamaria Postat Ianuarie 16, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 16, 2007 nu am auzit neaparat de alergia la arahide, mai exact nu cunosc pe nimeni... am vazut doar cateva filme. din cate stiu eu, insa, odata ce ai alergie la un anumit aliment - si esti sigur ca ai identificat corect alimentul respectiv ar trebui sa il eviti toata viata! _________________________________ Aid="red">Nid="green">Aid="orange">Mid="blue">Aid="purple">Rid="green">IAid="red">id="Stencil">, mama soldatzeilor de plumb [hagi]Bogdan - 04.07.2000 si [bonjovi]Tudor - 13.06.2003 poze cu frumosii mei (si nu numai [;)] ) ************************ DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE POTI SA LE FACI?id="teal">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
annita72 Postat Ianuarie 16, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 16, 2007 Eu stiu un baietel care era alergic la arahide, alune, seminte si tot felul de chestii d-astea. Dar am inteles ca a facut un tratament, ceva, si acum le poate manca. Nu stiu, insa, in ce a constat tratamentul si cat a durat. mami de Tudor(02.12.2003) si Ioana(17.11.1998) http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.