Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

sangeri in tipul sarcinii????

Recommended Posts

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by chiquitita

Du-te neaparat la doctor. Pot fi inofensive sau foarte periculoase, depinde de cauza lor. La dr te lamuresti! [gravi]19+ [baietel]

id="quote">id="quote">Din pacate asa este.Numai dr iti poate spune cauza lor si riscurile aferente.Eu am avut scureri maronii, la inceput mai light, in anumite zile abundente, aproape spre negru, am fost ingrozita.Pe langa repaos cat se poate de mult, evident am luat si niste relaxante uterine.In fine...inca mai am, s-au mai rarit, dar nu au disparut...pot fi din cervix, fara sa aiba vreo legatura cu fatul...dar numai medicul in functie de ce vede se poate pronunta.Iti tin pumnii,sa ne spui ce ai facut.Cum sunt sangerarile?e rosu curat, sau mai inchis la culoare?bebika 12+
Distribuie pe alte site-uri

sangerarile alea insemna ca era cat pe ce sa pierd sarcina....doctorul mi-a data niste pastile la inceput...acuma nu le mai iau se pare ca alea nu-mi priau organismului meu sper ca totutl sa fie ok in martie am 4 luni sper sa fie ok...oricum..pastilelea alea dupa control mi-a spsu sa le iau...dar nu le mai iau sper sa fie totul ok...

youngmomy

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...