Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

mamografia

leokris

Recommended Posts

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

pai , io mi am facut-o acum vreo 7-8 ani, adika pe la 23 de ani:) ca intrase frica -n mine.. aveam o durere difuza undeva intre san , si coastele care duc spre omoplat.. si fara indicatii, trimitere sau alte discutii cu medici de specialitate , m am prezentat la mamograf ..

Nu doare nimik , e cam jenanta situatia ca aparatu' iti preseaza sanu din 2 pozitii de sus in jos si din laterale .

Mie mi-au descoperit o " distrofie bilaterala" .. pe care o am si acum , singura perioada cind n am simtit ca ma mai jeneaza zona ,a fost cit am fost insarcinata, atit!.

In rest , ce sa ti zik , du-te si fa-o ca nu doare nu e o analiza nasoala rau!.

crissi

http://theo.idilis.ro

Distribuie pe alte site-uri

eu am facut doua..la 30 si la 39 de ani....

prima oara cind am depistat niste noduli si m-a trimis doctorul, si a doua oara sa vada ce mai e pe acolo...

o displazie mamara, nimic oncologic...

e neplacut, cum spune si crissi ...dar nu dureros...

se pot face si ecografii mamare, mai putin neplacute, dar daca ti s-a recomnadat mamografie, asta este...

sanatate!!!

mama domnisoarei Cristina [majoreta] (28.09.1993)

fetelor, scuze ca ma bag peste voi, mai mult sau mai putin offtopic.

oricat de neplacuta ar fi mamografia, va rog eu, mergeti si faceti'o daca vi se pare ca e ceva in neregula. si daca totul pare ok, periodic faceti cate o mamografie!

in caz de, Doamne fereste, ceva, cu cate e depistat mai repede, cu atat mai bine.

imi pare rau daca par deplasata, dar am trecut recent printr'o experienta groaznica... cineva drag mie a plecat dintre noi datorita unui cancer la san nedescoperit si netratat la timp... cunosc multa lume care a avut cancer la san, s'a operat, si acum sunt bine... si persoana de care vorbeam putea trai si acum daca mergea mai repede la doctor si isi facea mamografie...

multa sanatate va doresc !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...