Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Dupa bronhopneumonie

Recommended Posts

Am revenit, asa cum am promis la celalalt topic, de care nu mai dau si pace!

Luni ne-a externat, Indra este f bine, mananca de rupe, slava Domnului, ca a slabit in ultimul hal. Asadar a tinut-o internata 17 zile care mi s-au parut juma de an!!![bang] Bine ca am plecat ca mai dadeam si in altele. Cat a stat acolo a facut si enterocolita, care o tintuise iar la pat, abia incepuse sa isi revina...Pana una alta este bine, mai stau cu ea acasa si sapt asta, de gradi nu mai poate fi vorba, ii convine sau nu, va urma o perioada cam plictisitoare pt ea, dar mai bine asa decat sa mia dam de o nenorocire.

Sunt panicata rau acum, am inceput sa gandesc si sa fac lucruri cu care nu eram de acord inainte, ma refer la o cocolosire excesiva a copilului, dar imi e asa de frica...

Daca mai sunt dintre voi care au trecut cu micutul prin asa ceva, va rog din suflet sa imi spuneti cum s-au refacut, dar au devenit mai sensibili, daca dupa ce a trecut boala ati facut ceva special ca sa ii ajutati. orice sfat sau sugestie e bine venita.

O sa incep sa ii dau si Bronho-Vaxon, acum ii dau doar Viusid si Ferrum Haussman.

Astept sfaturi sau intrebari, acum ca sunt patita si "le stiu pe toate"....[biz]

http://indra.designit.ro

Pentru Barbye-una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna,

si fetitea mea de 2,6 ani a facut pneumonie si am stat internate 7 zile; si eu am inceput s-o cocolosesc mai mult, ceea ce ma enerveaza, dar si mie imi era foarte frica.....la noi problema a fost cresa, acolo ne-am imbolnavit asa rau...am renuntat pur si simplu la cresa, am luat fier hausman + septilin sirop + multisanostol si e bine acum....ne-am mai chinuit cu o tuse prelungita, dar acum, SLAVA DOMNULUI, e bine!!! iti doresc multa rabdare si putere!

Bine ai revenit nanna.

Da un clik pe numele tau si vei gasi toate postarile tale.

Am trecut si noi prin tot felul de probleme din astea si la fel am devenit paranoica si exagerat de grijulie si tematoare legat de sanatatea copilului.

Sper sa isi revina, incearca sa ii intaresti imunitatea, multe fructe, legume crude, sucuri, vitamine si eventual poti inlocui oul normal cu cele de prepelita care au mult mai mult fier calciu si vitamine.

Sanatate multa!

Nanna ma bucur nespus ca ati depasit ce a fost mai greu![flo]

Eu am trecut anul trecut prin asa ceva cu Claudiu, iar anul asta am luat-o de la capat. Am avut intai enterocolita, dupa aceea gripa, dupa otita si acum... de 10 zile avem varicela!!!!

Sunt in aceeasi situatie ca si tine, doar ca eu m-am resemnat in sensul ca ma astept la orice ca sa nu ma ia prin surprindere alte boala. Vreau sa iti spun ca primeste intotdeauna vitamine si ii dau si Ribomunyl.

Va doresc multa sanatate!!!!

mama lu' Claudiu

Va multumesc mult pentru raspunsuri si incurajari![pup]

De cand cu boala asta mi se pare ca sunt cea mai amarata mamica si am cea mai ghinionista fetita[q], insa ma bucura mult sa stiu ca desi sunt asa micuti au putere sa invinga bolile astea nemernice si prind si eu mai mult curaj.

Monaraus-sper sa fie din ce in ce mia bine si micuta ta, iar noi sa uitam ca s-au chinuit atat!

Lucia Mirela-buna idee cu oul de prepelita, nu m-a trecut prin cap pana acum. Oare unde gasesc si cum se prepara? La fel ca cel de gaina? Multa sanatate puiului tau!

Eva03- sper sa auzim numai bine Claudiu, poate dupa vreme urata o sa iasa soarele si pt noi!

Va pup si va doresc si eu voua toata sanatatea din lume![flo]

http://indra.designit.ro

Pentru Barbye-una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Fimiu e innebunit dupa oua, ar manca si 10. Eu ii dau un ou de gaina la doua zile sau in loc de oul de gaina ii pun 3-4 de prepelita. LE mananca simple cu paine. CA sa nu mai zic ca a fost o perioada cand i-am facut o cura cu ele crude, stiu ca parerile sunt impartite, dar i-a prins bine cura aia.

Despre oua de prepelita poti citi aici:

http://www.sanatateata.com/diete-cure/cura-cu-oua-de-prepelita.htm

si a mea a facut pneumonie,si la fel de speriata am fost.

Noi am tinut-o acasa 2 sapt ,dupa care am inceput sa o ducem decat 4 ore de 2 pe sapt la gradi,si surpriza,nu s-a mai imbolnavit.

Cred ca nu e bine sa o izolezi total de copii,nu stiu ce varsta are...dar eu singura am ajuns la concluzia asta,expunerea sa fie gradata.

Asta a mers la fetita mea.

sanatate multa va doresc!

quote:Originally posted by nanna

Va multumesc mult pentru raspunsuri si incurajari![pup]De cand cu boala asta mi se pare ca sunt cea mai amarata mamica si am cea mai ghinionista fetita[q], insa ma bucura mult sa stiu ca desi sunt asa micuti au putere sa invinga bolile astea nemernice si prind si eu mai mult curaj.Va pup si va doresc si eu voua toata sanatatea din lume![flo]http://indra.designit.roPentru Barbye-una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

id="quote">id="quote">Nanna, draga mea stiu exact prin ce treci. Eu n-am ajuns in spital cu Ruty pentru ca am refuzat cu indarjire toate internarile , dar din octombrie pana acum a fost bolnava continuu, a facut amigdalita, apoi bronsita, otita, iar amigdalita, pneumonie si in timpul tratamentului pentru pneumonie a facut iar bronsita ( si la fiecare mi-a facut febra in jur de 40 C ). Am crezut ca turbez. Toate astea au facut-o sa slabeasca rau, iar antibioticele cred ca i-au facut ficatul praf pentru ca era galbena-galbena. I-am dat Luivax, Septilin, Echinaceea. Degeaba. La ultima bronsita am ajuns la dr.Dan Gheorghe de la Budimex care chiar a doua zi ne-a programat la operatie de polipi. Au trecut deja 3 zile de la operatie si parca incepe sa se puna pe picioare. Ii dau iar Luivax ( la recomandarea dr o sa-i dam in doua reprize ), Fields of Green, Bee Polen si Vitamine Kids ( pentru noi astea au fost o minune pentru ca nu mai avea pofta de mancare, acum insa mananca normal ). Si speram sa ne inzdravenim.Pupici Indrei si multa sanatateAlexxia [iepu] Ruty ( 25.07.2001 ) si [fetita] Thea ( 28.09.2006 )______________________________________________________"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"______________________________________________________ PERLELE RUTICAIid="red"> Avem perle noiid="Comic Sans MS">id="size4"> [roker] RUTY SI THEA AU PAGINUTAid="red">POZEid="red">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...