Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

un cutremur mic, pt bucuresteni!

Recommended Posts

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Din pacate l-am simtit. Eram la servici (inca mai sunt) citind pe DC[cool] si am simtit cum tremurau toate cele pe langa mine, noroc ca a fost mic si de scurta durata. Primul gand s-a indreptat catre copilul aflat la cresa, e mic si nu stie ce inseamna cutremur, apoi m-am gandit si m-am rugat sa nu se repete, atunci cand se produce un cutremur ma panichez (desi nu sunt de fel o panicoasa), cel mai tare mi-e frica de cutremur.

[ruga] sa nu se repete.

Mirela & Rares nazdravan(06.01.2005)

POZE

Distribuie pe alte site-uri

quote:Initial creeata de Tzuni

Cica a fost cutremur. 3 grade la Bucuresti. Pe la ora 15. L-ati simtit? io nu! [alcool]___________________________________________________________

id="quote">id="quote">Normal ca nu l-ai simtit! Bucurestiul e departe de Togo. [:D]_______________________________________________________________________________O relatie sanatoasa are ca baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.id="blue">___________________________________________________________________________________Cadoul prefect pentru copil? Lasa-i copilaria! Cadoul perfect pentru femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul perfect pentru barbat? Apreciaza-i masculinitatea!id="brown">id="size1">

quote:Originally posted by blue eyes
quote:Initial creeata de Tzuni

Cica a fost cutremur. 3 grade la Bucuresti. Pe la ora 15. L-ati simtit? io nu! [alcool]___________________________________________________________

id="quote">id="quote">Normal ca nu l-ai simtit! Bucurestiul e departe de Togo. [:D]_______________________________________________________________________________O relatie sanatoasa are ca baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.id="blue">___________________________________________________________________________________Cadoul prefect pentru copil? Lasa-i copilaria! Cadoul perfect pentru femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul perfect pentru barbat? Apreciaza-i masculinitatea!id="brown">id="size1">
id="quote">id="quote">...e Togo-resti! [;)]___________________________________________________________Tzuni [sofer] mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Eu l-am simtit... probabil si pt. sunt la et. 7 [:D]La realitatea au spus ca a fost de 4,2 grade.Oricum, a fost destul de scurt... pana sa ma prind ca e cutremur, s-a oprit.

id="right">id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...