Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

lichid amniotic - cand il inghite BB ?

Recommended Posts

Va rog mult, cine stie sa-mi spuna:

incepand din a cata sapt de sarcina, BB trebuie sa inghita lichid amniotic? Tocmai vin de la eco de 20 sapt si dr Iosup m-a speriat ca BB nu are deloc lichid in stomac. Cine stie sa interpreteze lucrul asta?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si [gravi] 19s cu BB2

Forum despre Flori Presate (3)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Mie mi s-a spus la prima sarcina ca bebe are prea mult lichid in stomac.Am intrebat peste tot,am murit si-am inviat de frica si nu am aflat nimic clar.In final am un baietel complet sanatos.A avut 9 APGAR la nastere.

La sarcina asta nu mai cred nimic.Pot sa spuna ce-or vrea.Pana nu o sa-l tin eu pe bebe in brate sa vad cu ochii mei ca are sau nu ceva, stau linistita.

[gravi]9

Mie la eco sapt trecuta, bb avea 12 sapt si 4 zile, si dna dr mi-a spus ca deja a inceput sa inghita lichid si ca este un semn bun. Nu stiu sa iti spun la cate saptamani trebuie de fapt sa inceapa sa inghita. In mod normal cred ca medicul e cel care trebuia sa te lamureasca.

[baietel] 13+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Da, sunt arondata la CMU si urmeaza sa merg la dr Badiu abia sapt viitoare. Iosup nu a vrut deloc sa comenteze ce inseamna treaba cu lipsa lichidului, mi-a zis sa vorbesc cu Badiu. Insa pt ca pana atunci o sa fierb in suc propriu am sperat sa primesc un raspuns de la voi.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si [gravi] 19s cu BB2

Forum despre Flori Presate (3)

Uite ca se te mai linistesti, am cautat pe google si am gasit pe un site american ca pe la sapt 21 bb se vede inghitind lichid. Asta e linkul http://www.mdadvice.com/library/urpreg/wbw21.htm.

Acum stau si ma gandesc cum de s-a vazut la bebiku meu, desi parca si mie mi se pare pe film ca deschide gurita si o misca, ca si cum ar inghiti. Presupun ca depinde si de dr, si de ecograf. Eu am facut eco transvaginala...poate de-aia a vazut.

[baietel] 13+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Livianaid="red">, nu stiu nimic de asta, nici nu stiam ca bebe trebuie sa inghita lichid. Mie nu mi-a comentat nimeni de asa ceva.

Imi pare rau ca treci prin asta, si sper sa fie totul ok [flo]

Nu poti nici macar sa dai un telefon lui Badiu sa ii ceri un sfat? Sa te linistesti si tu. Eu am auzit numai lucruri bune de Badiu, poate iti zice ceva si la telefon

Anca [gravi] 21+ [fetita]

poze

bebelusa

Liviana, eu am cautat in carticelele mele si in "Ghidul viitoarei mame - dr. Spock" scrie ca incepand cu sapt 23 incepe sa inghita lichid amniotic. Eu am fost saptamana trecuta la Iosup, la 21s+2 zile si nu mi-a zis nimic de subiectul asta.

In alta carticica scrie ca incepand cu sapt 19 (sfarsitul lunii a 4-a), undeva pe net am gasit chiar sapt 18, in alta parte scrie de luna a 5-a (un articol mare scris de dr. Dan Tutunaru), fara sa precizeze saptamana.

Cred ca depinde de la copil la copil, de la un organism la altul si de cum calculeaza fiecare varsta sarcinii.

Nu te alerta, suna-ti doctorul la telefon si intreaba daca i se pare ca este o urgenta.

Anca, 22+[baietel]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...