Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

1. glicerina boraxata cu propolis. dai pe afta si masezi usor, cu o compresa sterila de tifon, de 3-4 ori/ zi. il ajuta sa-i dai inainte de masa cu vreo 30 min, calmeaza durerea (daca il doare si nu poate manca). daca nu, da-i dupa ce a mancat - dupa ce ii faci badijonaj, e bine sa nu manance / bea macar jumate de ora.

noua denttista ne-a zis ca ajuta si sa suga cate o pastilutza de vit C, seara la culcare- e foarte bun dezinfectant

Aid="red">Nid="green">Aid="orange">Mid="blue">Aid="purple">Rid="green">IAid="red">id="Stencil">, mama soldatzeilor de plumb

[hagi]Bogdan - 04.07.2000 si [bonjovi]Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai [;)] )

DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE POTI SA LE FACI?id="teal">id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

Multe vitamine, sucuri naturale de fructe, legume. Matei al meu facuse ceva foarte urit la gurita, cu multe afte si gingiile inflamate. Nici nu putea sa manince.I-am dat si un produs naturist, niste enzime care se numesc Acidophilus. Nu a mai fost nevoie de altceva, s-a vindecat foarte bine.

Multa sanatate.

Nicoleta si Matei

Si Luca a avut si sunt ingrozitoare.Multe lichide,mancare doar ce ii place si cat se poate de cremos,iar ca tratament noi am luat Citrolin(un fel de apa de gura pe baza de lidocaina cu care il ungeam in gurita).Am mai facut si patru sedinte de fototerapie cu bioptron(usuca aftele mai repede)

Miki si Luca-Andrei(4 mai 2005)

Mai toate produsele pe baza de propolis pot fi date la afte.

Noi am folosit si sunt bune:

- Voseptol V se suge jumatate de pastiluta

- Apimer - spray 3-4 pufuri de 3 ori pe zi

- Tantum verde - se poate folosi si solutie daca stie sa se clateasca

Daca sunt mai putine se poate trata dupa ureche / natural.

Daca are gura plina trebuie mers la doctor.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...