Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Manichiura

Recommended Posts

• Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Acum depinde si cat de mult stai u mainile prin apa, ca la un mom dat mai toate ojele sar, doar daca iti faci manechiura pe baza de gel, atunci ai sanse sa ai o manechiura impecabila si 2 saptamani.Dar ca sa enumaram niste firme cu care eu m-am inteles mai bine, as incepe cu Maybelline,dar sunt si produse mai ieftine,pe care multe nici nu le-ar cumpara,dar totusi in ciuda pretului isi fac bine treaba.Astea ar fi cele de la Gabrini, Classics si chiar Maria Lopez.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)id="red">

Distribuie pe alte site-uri

E m-am inteles f bine cu BOURJOISid="red">, de altfel si cosmeticele de la ei sunt dementiale.

Insa cum eu numai manichiura frantuzeasca imi fac, chiar nu stiu mai nimic despre nuantele pe care le au.

Tratamentele ptr unghii sunt foarte bune, oja te tine sigur mai bine de o saptamana plus ca are luciul acela ca in prima zi...mie imi plac, insa am aflat de curand ca sunt f toxice..[bang]pacat...

bebika 12+

vacanta Filipine

vavanta Brasil

Bourjois are oje f misto.

eu mi-am luat de Body Shop oje miniBourjois.

imi plac ca-s micute ,ca eu oricum ma plictisesc dupa ce ma dau de 2,3 ori.

,,Iaca id="red">si id="blue">eu id="yellow">peid="green"> aiciid="purple"> maid="red"> bagid="blue"> inid="yellow"> seama...id="green">poate id="purple">invatid="red"> siid="blue"> euid="yellow"> cate id="green">cevaid="purple"> deid="red"> la id="blue">cineva...id="yellow">sauid="green"> maiid="purple"> invata id="red">siid="blue"> altiiid="yellow"> deid="green"> la id="purple">mine,,id="red">

Did="red">aid="blue">nid="yellow">aid="green">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...