danyboy Publicat Ianuarie 19, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 19, 2007 Fetita mea in varsta de 3 luni si o saptamana a fost diacnosticata cu suflu sistolic. Vom merge la sfarsitul lunii la dr. Anca de la IOMC la o eco cardiaca. A mai trecut cineva prin asa ceva? Multumesc anticipat pentru raspunsuri! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mely_nda Postat Ianuarie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 19, 2007 Noi am avut suflu sistolic la nastere. Am fost si noi la 2 luni la dr si ne-a spus ca ea trecut adica nu mai are. Se zice ca acest suflu il cresc ei adica dispare cu timpul ce ei cresc. Eu l-am nascut pe Raul la 36 de saptamani si de aceea a avut suflu deoarece nu s-a nascut la termen si n-a apucat sa se dezvolte cum trebuie. E bine sa faceti acest control. Numai bine si multa sanatate. Mamica Melinda si bb Raul. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bolgiumiki Postat Ianuarie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 19, 2007 Si Luca a avut la nastere.La o luna ne-am dus la dr.Dumbrava la Budimex si nu mai avea nimic.Trecuse de la sine.Luca are acum un an si opt luni si suflul nu a reaparut. Miki si Luca-Andrei(4 mai 2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ellej Postat Ianuarie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 19, 2007 Luca al meu a avut "extrasistole rare nesistematizate" (banuiesc ca e cam acelasi lucru?) inainte de nastere, iar la nastere nu le mai avea. Am inteles ca de cele mai multe ori acest gen de probleme dispar de la sine. sanatate multe! Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu. If God created us in His image we have certainly returned the compliment. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela80 Postat Ianuarie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 19, 2007 Si fetita mea avea la trei luni,dar am avut alte preobleme mult mai grave iar domnul dr.Dumbrava de la Budimex, ma asigurat ca nu este nimic grav ca se va inchide odata cu cresterea copilului.Stiti cumva este posibil sa nu se inchida?Acum fetita, are 1 an si doua luni dar nu am avut probleme din cauza asta.Daca stie cineva mai multe despre suflu sistlic,va rog dati-ne si noua mai multe informati.Multumesc Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JARMO Postat Ianuarie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 19, 2007 Si Emilian a avut , i s-a depistat la 8 luni, asa ca mi s-a recomandat EKG si nu ia iesit nimic, apoi la urmatoarea consultatie , la 9 luni , deja nu se mai simtea nimic , astea trec de la sine , insa nu e numai faptul ca se naste sau nu mai devreme de data probabila a nasterii , baietelul meu a fost nascut la termen si tot s-a depistat . Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.