Cristina Publicat Ianuarie 19, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 19, 2007 Il cunoaste cineva pe Dr. Aldea de la Institutul de oncologie Fundeni? Ati auzit ceva de bine/rau in legatura cu el? Sunt intr-o mare dilema (trebuie sa aleg intre el si dr. Blidaru, diferenta este ca la Aldea am gasit "o relatie" dar nu am auzit de el pana acum. Multumesc Cristina&Sanziana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micaels Postat Ianuarie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 19, 2007 Am ajuns la el pentru interpretarea unor analize ale bunicului meu, acum 3-4 ani. Am fost trimisi acolo de un prieten de familie, medic chirurg la Urgenta, care dealtfel l-a si operat pe bunicul meu. Rezultatele pe care ni le-a comunicat (bunicul meu era suspectat de cancer la colon cand ne-am dus la el) s-au dovedit reale si sfaturile lui au fost de ajutor. Cand ne-am dus la el, am asteptat aproape trei ore la rand si erau foarte multi veniti din provincie la el (Iasi, Constanta etc.) Sper sa iti fie de folos. Numai bine! ____________________ http://www.penciu.ro Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elyante Postat Ianuarie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 19, 2007 A operat-o pe mama mea de cancer de col uterin acum aproape 2 ani. Am ajuns la el printr-o recomandare a unui medic de la un alt spital din Bucuresti care era bun prieten cu un var. Nu stiam mai nimic de el dar noua ne trebuia urgent atunci un contact la oncologie aici in Bucuresti (mama fiind din Constanta nu vroiam sa o operez acolo). Era foarte ocupat - practica era ca te programa pentru operatie, te interna dar nu te opera imediat. Mama, ca de altfel si alti pacienti, a stat internata aproape o saptamina in spital pina la operatie. La vorba a fost cam zgircit - cel putin cu mine. Dar important e ca mama e OK acum. Merge periodic la el pentru consultantii post-operatie si intotdeauna la usa lui e coada. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxi2004 Postat Ianuarie 22, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 22, 2007 Blidaru - este profesor - mult mai renumit decat Aldea - dar se pare ca a avut un accident la cap (comotie .. nu stiu exact). Acum cica este ok. Financiar - dupa nume. .. Aldea este ok, vorbeste putin si este destul de dur cu pacientele. De aglomeratie - este peste tot, la toti doctorii, peste tot sunt cozi (din nefericire, sunt foarte, foarte multi bolnavi). Decizia oricum iti apartine. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.