Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

acomodarea la cresa

Recommended Posts

am un baietel de 1an si 11 luni care de 4 zile merge la cresa.dar acomodarea cu noul "regim " este groaznica.plange tot timpul si refuza mancarea de acolo, iar de somn nici nu poate fi vorba.daca vreuan dintre voi, dragi mamici v-ati confruntat cu o asfel de problema va rog sa-mi spuneti um ati procedat.rabdarea mea a ajuns la limita si plang mereu cand ma gandesc prin ce trece micutul meu.va rog sa-mi impartasiti din experienta voastra si sa-mi spuneti la voi cat a durat acomodarea.[biz]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Si noi ne-am dus puiul la cresa tot de la 1 an si 11 luni. In principiu majoritatea se manifesta in acest mod la inceput, insa trebuie sa ai rabdare pentru ca se va obisnui si totul va decurge normal. Doamna asistenta ne spunea sa-l lasam si sa plecam ca se descurca dumneaei. Cu cat stai mai mult dimineata langa el, cu atat va protesta mai mult. Depinde de copil cand e dispus sa cedeze, dar in mod sigur va incepe sa-i placa si va veni cu drag. Trebuie sa ai rabdare. Noi acum suntem grupa mare si de fiecare data cand ma duc sa-l iau la ora 16, mai are ceva de facut si trebuie sa astept sa termine.

buna am si eu un baietel de 5 ani la 2 ani l-am dat la cresan-ea fost foarte greu tot timpul plangea nu-i placea si mai tot timpul era bolnav dupa sase luni l-am dat la gradinita acolo mergea cu drag nu stim de ce nu sa acomodat la cresa,mai am un baietel de 1,4 luni si deja ma gandesc ce sa fac cu el in privinta cresei.

Vian a plins 5 zile timp de 5-10 min in fiecare dimineata .Il lasam plingind si il calmau ele.De la inceput asistenta sefa mi-a spus ca trebuie sa avem nervii tari si sa nu cedam pt ca pina la urma o sa mearga cu drag.Si a avut dreptate.Sotul meu,mai sensibil,a vrut sa renunte ,insa nu l-am lasat si bine am facut.

Si pe al meu l-am dus la aceesi varsta la cresa.In 2 saptamanai a focut bronsita ,dupa aia pneumonie si a urmat o perioada de spitale.Ma mai duceam pe acolo asa pe nepusa masa si copiii urlau in patutri de tremuaru gratiile alea si ingritoarele stateau linistite la cafea.De mancat nu mai zic....ca daca nu mananca adio

in fine

Am renuntat si mi-am luat o femeie...si am fost supermultumita.MNu as mai experimenta niciodata cu mersul la cresa.

Fata mea merge de 2 luni jumate la cresa.Si ea plangea, n-a mancat in primele zile,....Dar acum nu mai am treaba, merge cu placere...Si mentionez ca avea un an si 7 luni cand am dus-o, acum are un an si 9 luni, deci mai mica....Cred ca depinde si de doamnele de acolo...Imi spuneau ca plange si in timpul zilei dupa mine,dar stiau s-o pacaleasca...Plangea cand se trezea...plangea la masa....Acum e cea mai fericita, cel mai bun copil din grupa, mananca tot si orice si chiar din mancarea lor de acasa...se joaca...Se roaga doamnele s0o las si noaptea , ca ea e la saptamanal, dar deocamdata n-am lasat-o...Oricum ii merge f. bine,nu a fost racita, doar i-a curs un pic nasul...De plans a plans din ce in ce mai putin dimineata...apoi a fost vacanta de Craciun si cand am inceput iar in ianuarie ma gandeam cu groaza ca iar va plange...Surpriza, n-a mai plans deloc din prima zi de ian,la despartire le pupa pe toate doamnele de acolo, dimineata nici nu ma mai pupa, isi pampersii in mana si se duce singura la pipii(copii).Deci parerea mea e sa ai rabdare, ca incet incet se va obisnui.La noi zic ca cam o luna a durat faza, cu plans din ce in ce mai putin.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...