Chirsta Publicat Ianuarie 19, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 19, 2007 Drage cititoare, Ca nici-odata am o problema cu al meu ciclu ! Normalmente il am la fiecare 25-26 zile si intodeauna a fost precis ! De data asta 3 zile inainte de ziua X am vazut niste mici pete si m-am gindit ca a venit mai repede. De la ziua X au trecut exact 7 zile, si nimic...inca ! Lichid este, insa e translucid. O data am mai avut mici pete si atit. E exclusa orice sarcina si mentionez ca deobicei am ciclu abundent. Ce ar putea fi ? (nu am virsta de menopauza deloc !) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibyrox Postat Ianuarie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 20, 2007 Christa [flo] nu inteleg de ce excluzi posibilitatea unei sarcini. Din ce descrii sunt mari sansele sa fie o sarcina! De ce nu mergi la un medic? Poate fi si o dereglare hormonala desi... eu ma cam indoiesc... Dar e doar o parere la cele expuse de tine! ma pot insela, bineinteles! In asteptarea...fetitzei meleid="red"> [9cer] Biby [floare3] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chirsta Postat Ianuarie 22, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 22, 2007 Mi-a venit pina la urma ! ;) Am motivele mele pentru care stiam ca nu e o sarcina. Caci nu toata lumea are o viata sexuala activa ! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.