ML Publicat Ianuarie 20, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 20, 2007 Iaca dilema ce am... Ce sa ii spun eu baietului la 3 1/2 ani cand pe nepusa masa nu-i "sta bine" cocoselul si i se ridica in vazul tuturor? Adica el, mititelul, nu ezita sa se uite lung in chilotei si sa ne trompeteze ca i s-a miscat cuculetul. Eu ii spun sa-l lase in pace, ca-si "revine" si cam atat, dar parca ramane in ceata si as vrea sa-i dau o mini - explicatie, asa ca la 3 ani. Da' nu-mi trece nimic prin cap. Voi ce faceti? "Ceid="navy"> verdeid="green"> era valea meaid="navy">!" (pozeid="green">) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabbriela Postat Ianuarie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 20, 2007 eu tot deauna cand vad ca i se intampla chestia ii spun "mergi fa pipi" asa merge si sa chinuie el sa faca pipi si mintea ii fuge de la stiu eu ce vazuse... uneori cand se trezeste si are nevoie la baie iara e cu "problema" si fuge la baie si trece.id="purple"> Sanatate si numai bine [flo]id="purple"> Nicole mami lui Julian [foto]1, 2, 3, 4, 5, 6, 7id="size1"> scaune de masina pt copiiid="right">id="size1">Atelierul Piticilorid="size1">id="right">id="purple"> Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Platoid="size1">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.