Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Lumea ta devine lumea noasta

Recommended Posts

Copii nostri nu sint copii nostri.Ei sunt fiii si ficele dorului de viata.Ei vin prin noi,dar nu vin din noi.Si desi ei sunt cu noi,nu ne apartin.Putem sa le dam dragostea noastra,dar nu si gindurile noaste.Caci ei au propriile lor ginduri.Putem da corpurilor lor o casa dar nu si sufletelor lor.Caci sufletele lor locuiesc in casa de la Rasarit pe care n-o putem vizita,nici macar in visele noaste.Poate sa ne preocupe existenta lor,insa nu trebuie sa incercam sa nii asemuim,caci viata merge inainte.Lumea ta adevenit lumea noasta,tu stabilesti daca va fi o zi frumoasa sau urita,buna sau rea.Tu ne arati ceea ce merita cu adevarat in viata,facindu-ne sa fim mai maturi.Ne arati pe ce drum sa apucam ptr. a ne atinge scopul.In fiecare zi descoperi ceva nou si cea mai mare placere a noastra este de a fi alaturi de tine.Simtiti si voi la fel ?

Ingrid amore di mama

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Da si eu simt la fel.Si ma gandesc, de multe ori, in ce colt al lumii se va duce, cum va percepe ea mai tarziu, fara ochii mei, tot ce misca in juru-i .Chiar din momentul intarcarii, am simtit ca am dat-o lumii, ca e venita, in aceasta lume, nu pentru mine, ci pentru ea, sa traiasca independenta. E trist, dar adevarat...Copiii nostri nu sunt ai nostri sunt ai universului acesta.

Corsge

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...