felicia74 Publicat Ianuarie 20, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 20, 2007 O tipa explica, la "Oprah", ca un bebe de 0-3 luni scoate doar 5 sunete: - "neh" (sunet facut atunci cand suge) - cand ii este foame - "Owh" (cascatul) - ii este somn - "Heh" - disconfort - "eair" - cand vrea sa elimine gazele - "burp" - cand vrea sa ragaie Nu stiu daca am explicat foarte clar, dar daca stiti engleza, veti intelege foarte bine din articolul: http://hubpages.com/hub/Why_is_my_baby_crying Mie mi s-a parut foarte interesant, daca stiam de aceste sunete cand era Ilinca mica, poate imi dadeam seama mai repede de ce plangea dupa ora 18.... Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)id="limegreen"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acina Postat Ianuarie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 20, 2007 Sincera sa fiu nu am fost prea atenta cum facea fimiu cand era mic de tot dar e destul d egreu sa descifrezi sunetele astea totusi.Ei zic sunte de neinteles. [*]Anca si [copil] Andrei(13.02.2006)[*] Pozele Noastre Buburuzul Mic Povestea Nasterii Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.