Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (13)


Balbina

Recommended Posts

Link-urile retetelor urmeaza mai jos. Pentru comentarii puteti vedea celelalte parti: 1, 2, 3, 4, 5, 6 7 8 9 10 11 12

 

Nota: s-ar putea ca unele poze de pe webshot sa nu se deschida, e din cauza site-ului care a suferit de curind un rebranding si de aceea unele linkuri vechi nu mai sint valabile. Toate pozele mele le puteti gasi pe adresa de pe webshot.id="red">

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 293
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Brownies Cappuccino sursaid="teal">

Prajitura cu lamiie sursaid="teal">

Tort cu jeleuri sursaid="teal">

Blinii cu dovleac

Cum am facut tortul Barbie

Cum am facut tortul Buburuza

Prajitura cu mere

Tort Crancin-Mancin sursaid="teal">

Chec dietetic cu fructe uscate sursaid="teal">

Tort nemtesc cu brinza sursaid="teal">

Tarta de dovleac

Prajitura cu lamiie nr. 2 (fara lapte condensat) sursaid="teal">

Prajitura cu banane sursaid="teal">

Biscuiti cu ovaz sursaid="teal">

Prajitura cu miere sursaid="teal">

Fursecuri cu unt sursaid="teal">

Tort “Lady’s fingers” sursaid="teal">

Tort de ciocolata cu trufe (Truffle Cake) sursaid="teal">

Tort Fantezie

Aluatul fals dospit al lui Dr. Oetker (aluat cu brinza) sursaid="teal">

Pandispan cu suc de portocale sursaid="teal">

Cheese cake a la Natalia

Tort cu prune uscate sursaid="teal">

Tort cu miere si lamiie sursaid="teal">

Desert cu fructe

Lemon meringue pie - Tarta cu crema de lamaie (Reteta de la Davina)

Crema de lamiie (Lemon curd) sursaid="teal">

Clatite pufoase (Buttermilk Pancakes) sursaid="teal">

Cheese cake fara foc

Schema tort masinuta

Mini-budinci cu brinza

Inghetata

Prajitura cu fulgi de cocos sursaid="teal">

Melcisori (trandafirasi) cu bezea si nuca sursaid="teal">

Tort Masha (reteta de la alinkav)

Prajitura cu ciocolata si bezea sursaid="teal">

Fursecuri "Trufe" sursaid="teal">

Briose cu gem sursaid="teal">

Fursecuri de cocos

Margini din ciocolata pentru tort

Lapte de pasare (reteta de la Strumfi)

Fursecuri tabla de sah sursa 1id="teal"> sursa 2id="teal">

Prajitura insiropata de la Joanna

Prajitura "krem a la krem" sursaid="teal">

Vafe belgiene cu drojdie sursaid="teal">

Tort cu crema de zahar ars de la Gratiela (strumfi2004)

Prajitura "O noapte la Venetia" (reteta de la Lacri_SM)

Prajitura (chec) cu morcov sursaid="teal">

Prajitura cu foi Lica

O alta prajitura cu foi Lica (varianta Adrianei)

Desert de frisca si zahar ars sursaid="teal">

Tort "tres leches" sursaid="teal">

Prajitura "Televizor" (reteta de la Strumfi)

Chec insiropat de portocale sursaid="teal">

Crema pentru foi de napolitana (reteta de la Gratiela - strumfi)

Instructiuni pe scurt despre realizarea tortului minge

Prajitura cu mascarpone si nuci (reteta de la amiss_zip)

Quiche (tarta cu umplutura nedulce) (improvizatie)

Placinta (prajitura) dubla de brinza cu piersici sursaid="teal">

Prajitura cu miere si brinza sursaid="teal">

Briose cu ciocolata (reteta de la Rucx)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by strumfi2004

Ti-a placut, nu?? [cool] nu, nu i-am certat prea tare, de fapt pe ea, ca el saracu' a fost strumful nimerit la momentul nepotrivit [:D]de fapt nici n-am avut timp s-o mai cert: el s-a speriat, normal, si s-a pus pe tipat, iar ea s-a facut mica mica si a fugit la somn. acum rad si eu dar atunci ma blocasem: el trebuia schimbat, spalat, pe jos era vraiste, a sarit si pe calorifer, albusurile gata batute asteptau, cuptorul la fel. pana la urma a iesit super, o sa pun si poze la album, caci, [bis][bis] a primit Stefu o camera meseriasa (de fapt mami, nu? [:D] acu sa vezi prajitureala si fotografiere...timp sa-mi dea strumfii si toate cate cele)Dar sa-ti spun: am pus intre blat crema de la brownies si dimineata o sa-l ornez pe "tonas", sper sa iasa...Gratiela, mamica strumfilor [hippi] "Ayla" si [bonjovi] "Nunutz"


id="quote">id="quote">Hihi, ai avut parte de o distractie pe cinste, sa inteleg. [:D] Abia astept sa vad pozele, felicitari pentru cadou!------------------Numai bine,Natalia si VladPoze
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Natalia, am scos dimineata prajitura din frigider si am taiat-o ,iar dupa aceea am lasat-o asa pe masa .Acum parca a inceput sa isi schimbe consistenta ,poate pina pe la 18 devine si ea mai moale .

 

Multumesc mult pentru sfaturi .Aaaa, sa stii ca am facut si cartofii la cuptor de mai multe ori [pofta]

 

GABI[gravi]21+ ,de 3 ori mamaid="blue">

Poze

iedul cel mic

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc pentru raspunsuri Amiss si Nati[flo]

Asa am facut pana la urma .Dar am o problema cu blatul : desi am adaptat reteta la 10 oua tot nu mi-a iesit f inalt.[bang]L-am taiat pe din doua (cum am vazut pe aici pe la cineva)am pus crema la mijloc si deasupra + glazura. Este super gustooaaasaa...dar balturile sunt subtirele(cand opresc focul este inalt iar apoi se lasa...si nu coc la foc mare)

Multumesc inca odata si va pup

 

mamica lui Mateut 11.09.2003

 

www.prorally.ro

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ami, super, ma bucur tare mult ca ti-a iesit prajitura.

 

Gabi, s-au mai inmuiat brownies ale tale? Cartofii la cuptor sint preferatii nostri, imi pare bine ca v-au placut si voua.

 

Mirela, din cite scria si in reteta originala, e normal ca acest blat sa se lase dupa copt, indiferent cit de tare creste in cuptor. Nu ai ce sa-i faci, probabil asa e combinatia asta dintre oua, zahar si praful de budinca. Autoarea insa nu vedea ca pe un defect acest fapt, dimpotriva, zicea ca adincitura e taman perfecta pentru a fi umpluta cu crema. [:)]

Cel mai simplu eu zic sa coci mai multe blaturi, decit unul singur, in ideea ca vrei sa-l tai pe grosime.

 

------------------

Numai bine,

 

Natalia si Vlad

Poze

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:

Mirela, din cite scria si in reteta originala, e normal ca acest blat sa se lase dupa copt, indiferent cit de tare creste in cuptor. Nu ai ce sa-i faci, probabil asa e combinatia asta dintre oua, zahar si praful de budinca. Autoarea insa nu vedea ca pe un defect acest fapt, dimpotriva, zicea ca adincitura e taman perfecta pentru a fi umpluta cu crema. [:)]

Cel mai simplu eu zic sa coci mai multe blaturi, decit unul singur, in ideea ca vrei sa-l tai pe grosime.

 


id="quote">id="quote">

 

Exact! Sunt de acord. Mie mi-a parut bine ca s-a lasat si a ramas pufooos si se topeste in gura la propriu!!! nu mi-a venit sa cred. Am servit azi pe cineva si mi-a spus ca ii plac prajiturile cu blat insiropat [:D]. nici macar nu era insiropat dar pare...pt ca e pufos, fraged si se topeste in gura.

 

[foto]poze id="red">siid="blue"> filme[:D]

Amissid="size1">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Natalia , da , s-au inmuiat , sunt suuuuuuper !I-au placut si sotului atit de mult incit am hotarit sa nu i le mai duc sarbatoritei [:D].I-am dus doar tortul diplomat, care a fost apreciat de toti invitatii .Unora nu le venea sa creada ca e facut acasa .Si sotul ma lauda nevoie mare ,el le spunea tuturor ca e facut de mine .Ce fericire pe capul meu !

 

GABI[gravi]21+ ,de 3 ori mamaid="blue">

Poze

iedul cel mic

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...