Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Vaccin antigripal-3 ani

Recommended Posts

Am intrat in posesia unui vaccin antigripal de la Cantacuzino.

Mi-a fost distribuit gratuit de la medicul de familie.Eu fiind insarcinata,nu pot sa mi-l fac iar sotul l-a facut deja.

Ma gandesc sa i-l fac fetitei mele de 3 ani si 7 luni,mai ales ca in februarie vreau sa o dau si la gradinita.

Ce ziceti,o fi prea mic copilul pt un astfel de vaccin? O avea reactii adverse?

N-as vrea sa fac mai mult rau decat bine.

Voi v-ati vaccinat copii antigripal? De la ce varsta? si A avut vreun rezultat,vaccinarea?

Luminita[gravi]35+ [baietel][baietel]si [zana]Daria

Pozele mele

"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns
buna eu i-am facut baiatului meu la 3 ani primul vaccin antipripal pot sa spun ca a avut efect inainte tot bolnavior m-ia fost de atuncea nu am mai avut probleme mari ca mai racea din cand in cand dar inainte tot din doua in doua saptamini eram la medic cu el acuma are 5 ani si e bine.

• 2 weeks later...

Multumesc pt raspunsuri.

Am tot citit si eu despre efectele adverse ale vaccinurilor asupra copiilor si nu as vrea sa fac mai mult rau decat bine.

Totusi ma gandesc ca daca se anunta asa o epidemie,in conditiile in care intra pentru prima data in colectivitate,poate ar mai ajuta un pic.

Oricum la mine in familie au facut toti vaccinul,in afara de mine si fetita.Eu il voi face dupa ce nasc.

Luminita[gravi]36+ [baietel][baietel]si [zana]Daria

Pozele mele

"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."

eu am facut vaccinul antigripal fetitei mele in nov., cand avea un an si 7 luni.Fiind prima imunizare, se face doar jumatate de doza, urmand ca la o luna sa se faca inca o jumatate de doza(evident alta, jumatatea nefolosita o arunci).Fata mea nu a avut nici o reactie, si nici nu s-a imbolnavit pana acum mai mult de curs nasul, desi merge de atunci la cresa de stat zilnic.Si acolo toti sunt raciti sau cu siroapele dupa ei.Ea dar ii curge un pic nasul.atat.Iar baiatul la fel e vaccinat de la un an si 9 luni, acum are 8 ani si n-a zacut niciodata de gripa sau raceala.Febra nu a mai avut cred de vreo 5 ani.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...