Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

salariul mediu in Bucuresti

Recommended Posts

Am si eu o uimire ... in ultima vreme citesc prin ziare, dar si pe forum, aici, am vazut undeva mentionat in treacat faptul ca salariul mediu net in Bucuresti este de ... 700 de Euro. [bang] Si nu pot intelege: cat de multi sunt cei care au un astfel de salariu? Sau cat de multi sunt cei care au salarii mai mari decat atat, astfel incat rezulta o asemena medie? Cate functii de conducere sunt in Bucuresti si cat de multe instituitii / companii care platesc atat de bine ?

Poate nu am eu o imagine realista asupra situatiei ... si de-aia va intreb si pe voi: credeti ca asha este?

Catrinel

Zambeste-mi!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Initial creeata de catrinelteodoru

Am si eu o uimire ... in ultima vreme citesc prin ziare, dar si pe forum, aici, am vazut undeva mentionat in treacat faptul ca salariul mediu net in Bucuresti este de ... 700 de Euro.

id="quote">id="quote">

N-ar fi prima oara cand se confunda Bucurestiul cu Budapesta. [;)]

Salariul mediu al bucurestenilor va creste cu 12% in acest an, pana la 1.241 de lei, cu 31% peste media nationala, numarul de angajati se va mari cu 9,4% iar somerii vor scadea cu 5,3%, pe fondul unei cresteri economice de 7,2%, potrivit Comisiei Nationale de Prognoza (CNP). Economia va creste, anul acesta, cu 7,2% in Bucuresti, peste media nationala (6,5%), iar produsul intern brut pe cap de locuitor va fi de 10.376 de euro, mai mare cu 1.301 euro fata de anul trecut, reiese analiza publicata joi de Comisia Nationala de Prognoza (CNP).

sursa=http://www.banknews.ro/stire/8188_salariul_mediu_al_bucurestenilor_va_atinge_1241_lei_in_2007.html

care 1.241RON = cam 350 EUR...deci cam jumatate din cifra aia...

[starwars] ma speriasem!!!! credeam ca traiesc intr-o lume paralela unde salariile sunt muuuult mai mici!

desi, pe de alta parte, si in firma in care lucreaza sotul meu salariul mediu net bate undeva la vreo 2000 Ron, in conditiile in care mai mult de jumatate din angajati(adica vreo 1500de oameni) primesc lunar aproximativ 700 Ron...noroc cu sefii(un adjunct al adjunctului are in jur de 7000Ron...)

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)

[gravi]cu pui drag..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...