Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

...pentru copii le provoaca iritatie? Eu asa inclin sa cred. Bebele meu e intr-una racit si de la ultimul antibiotic pe care i l-a prescris pediatra (Zinat), refuza sa mai ia vreun medicament pe gura.

Ramane varianta supozitoare cu paracetamol, eu cred ca sunt mai safe pt stomacel, dar ne-am ales cu funduc de maimuta.

Ati observat si voi chestia asta sau e doar o coincidenta?

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Nu ni s-a intamplat sa facem iritatie de la supozitoare, dar nu pot spune ca nu se poate intampla asa ceva. Nu stiu ce varsta are bb al tau, dar vezi sa nu fie de la pampers iritatia. Problema e ca daca se va mai imbolnavi, si medicul ii va prescrie antibiotic, va trebui sa faci in asa fel incat sa il inghita, pentru ca infectiile mai urate nu trec cu paracetamol. Poate ca nu i-a placut aroma de la Zinat, de refuza medicamentele. Multa sanatate pentru puisor!

Cind i-am dat lui Vian Zinat ,pe la 8 luni,l-a vomitat si l-am inlocuit cu alt antibiotic.Acum ,are 4 ani si il bea fara probleme.Fetita mea ,la 1 luna a trebuit sa ia Zinat deoarece avea otita purulenta si i-a facut intravenos.Deci cum zicea si Danig, depinde de infectie,supozitorul e vax.

Da, si eu l-am gustat si e intr-adevar oribil, asa ca-l inteleg pe bietul copil.

Din pacate Zinat-ul i-a fost dat fara examenul de exudat si nici pana in ziua de azi nu stiu daca a avut vreo infectie bacteriana. Si nici acum nu cred ca are asa ceva, mai curand e vorba de acea viroza care-i tare la moda zilele astea.

Adica: curge nasul, tuseste si stranuta, fara febra. Banuiesc ca e si gatul rosu. Asa ca luam paracetamol, albastru de metil in gat, sirop de tuse de pin in ceai (ca v-am spus ca nu mai vrea deloc nimic in lingurita sau in seringuta) si Olynth pt nas. Si Vapo rub pe piept. Si supozitoare cu paracetamol, acelea care ne irita funducul.

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Cum spunea si Gabi, e mai probabil ca iritatia sa fie de la antibiotic, adica urina in urma tratamentului cu antibiotice sa fie mai acida. Cand fi-miu a fost bolnavior, am ales optiunea de a face antibiotic injectabil, pe langa ca nu afecteaza flora stomacala, isi face si efectul mai repede si e nevoie de un timp mai scurt de medicatia.

Insanatosire grabnica![flo]

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...id="size1">

Nu cred ca iritatia e de la antibiotic pt ca Zinat-ul l-a luat acum mai bine de o saptamana cca 2 zile apoi n-a mai vrut sub nici o forma, iar iritatia i-a aparut de 2 zile. M-am bucurat ca am descoperit varianta supozitor ca de atunci nu mai vrea sa ia nimic pe gura. Nici macar siropel de pin care-i dulce.

Poate ca-i piciul meu mai sensibil la supozitoare.

quote:Originally posted by Alex2

Cum spunea si Gabi, e mai probabil ca iritatia sa fie de la antibiotic, adica urina in urma tratamentului cu antibiotice sa fie mai acida. Cand fi-miu a fost bolnavior, am ales optiunea de a face antibiotic injectabil, pe langa ca nu afecteaza flora stomacala, isi face si efectul mai repede si e nevoie de un timp mai scurt de medicatia.Insanatosire grabnica![flo]Alexandru______________________Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...id="size1">

id="quote">id="quote">Alex, antibioticele injectabile afecteaza la fel flora intestinala, fiul meu la 1 an s-a ales cu candidoza intestinala si diaree cronica timp de vreo 6 luni.Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Cred ca am descoperit care era problema si v-o spun si voua, poate mai foloseste cuiva: ceaiul de fructe de padure!

...in mod normal bb il bea fara nicio problema, banuiesc ca datorita bolii a devenit mai sensibil, asa ca cel putin o vreme nu-i mai dau.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...