Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Legume congelate

Iubika

Recommended Posts

Eu sunt fan legume congelate. Mai ales pentru ca nu sunt alterate prin fierbere sau conservanti ca cele puse la borcan. Chiar ieri am facut o tava de cartofi cu broccoli la cuptor, a iesit un deliciu. folosesc toate felurile de legume congelate si nu m-au dezamagit niciodata!

Pupici [flo]

Angelique

noi 2id="Comic Sans MS">id="purple">id="size2">, pozeid="Comic Sans MS">id="purple">id="size2">, povestea nuntiiid="Comic Sans MS">id="purple">id="size2">, luni de miere...id="Comic Sans MS">id="purple">id="size2">[9cer]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si noi folosim mult legumele congelate, la supe, garnituri, la capac, la cuptor, diferite retete.

quote:Voi ati incercat? Folositi legume congelate?
id="quote">id="quote">

Nu cred ca din legume proaspete poti face o cantitate asa bine portionata, si oricum nu se gasec din toate. Si din cele care se gasesc in marcketuri nu sunt chiar atat de naturale.

Daca ai nevoie de idei, sunt aici. [cheers]

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...id="size1">

Stiu eu explicatia de ce sunt asa verzi. e si la noi o firma ce se ocupa de asa ceva,una micuta,locala si lucra cumnatu-miu acolo. sunt congelate rapid,aproape instantaneu la temperaturi scazute. mult mai eficient decat orice congelator am avea noi pe-acasa.

uite si reteta prefrata de fi-mea: mix de legume,eventual amestec din ala de orez cu legume,plus cateva lingurite unt,plus doua bucati file peste ,bagate la folie de aluminiu la cuptor(le impachetezi in folie) .iese ceva buuuuun!

ALEXIA,2 ANI ,7 LUNI

http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/

Da, eu mancand vegetarian m-am ingrasat ... pentru ca mancam multa paine, cartofi, macaroane, fasole, orez ... tot felul de chestii cu indice glucimic f mare dupa regula lui montignac ... si mai ales iarna cand legumele erau f scumpe.

Da imi plac f mult legumele congelate, la pun in oala si in 10 min masa e gata ... sunt super , si cred ca sunt sanatoase , sau cel putin cele mai de calitate ca si iglo, bonduelle, greens ... sunt foarte bune.

ANDANII [flo][hia][hia]

Si eu mananc legume congelate, si datorita lor am reusit sa ma tin si de slabit...renuntand la cartofi.Intrebarea mea este : voi dupa ce le fierbeti ce mai puneti peste ele sa fie bune? Eu in afara de sare si putin piper nu prea stiu....dar le-as vrea mai gustoase.

quote:Initial creeata de Iubika

Buna,Vreau sa stiu ce parere aveti despre legumele congelate Voi ati incercat? Folositi legume congelate? Am auzit si citit pareri pro si contra lor.... voi ce credeti???

id="quote">id="quote">io am o parere buna [:D]numai ca eu prefer sa-mi pun singura legume cumparate din piata, vara: sunt (mult, mult) mai ieftine decit amestecurile ambalate din supermarketuri, plus ca in piata ai de unde alege, sunt o gramada de "ofertanti" si, in plus, poti sa-ti faci ce combinatii vrei (daca-ti plac combinate), in ce cantitati vrei (1/2 kg; 1 kg etc.)rarisim am cumparat in ultimii ani din comert si, sincer, nu se compara cu cele de la tarani puse de mine.singurul dezavantaj este ca muncesti (un pic) sa le pui in congelator; dar eu zic ccc ca merita ![pofta]PS eu mai pun si fructe pt prajituri

quote:Originally posted by ariciu

Si eu mananc legume congelate, si datorita lor am reusit sa ma tin si de slabit...renuntand la cartofi.Intrebarea mea este : voi dupa ce le fierbeti ce mai puneti peste ele sa fie bune? Eu in afara de sare si putin piper nu prea stiu....dar le-as vrea mai gustoase.

id="quote">id="quote">Branza razuita, marar, patrunjel...*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~id="Book Antiqua">I could give up chocolate but I'm not a quitter...id="Book Antiqua">id="size2">Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!id="Book Antiqua">

quote:Originally posted by ariciu

id="quote">id="quote">am gasit de curand o punga de legume cu niste cubulete din care se face sos - parca borduelle e firma. ca tot ma intrebam in ultimul timp ce fel de sos sa le fac, in afara de uleiul in care le calesc. a fost bun sosul; vezi poate gasesti ceva asemanator.38 +

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...