Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

dr. Coman Tanasescu

Recommended Posts

Una dintre mamicile acestui forum, "Monu", se afla deocamdata in spital. A dat nastere celei de-a doua fetite in sapt 35 de sarcina, dar momentan nu poate fi externate din cauza unei probleme de ficat. Aceasta problema a fost si motivul pt care micuta Iulia a trebuit sa vina mai repede pe lume. M-a rugat sa va intreb pe voi, cele care stiti, incotro sa se indrepte. Ar vrea sa se programeze la dr. Coman Tanasescu, seful clinicii de boli interne de la Spitalul Colentina,id="red"> dar nu stie cum sa ajunga la el. Stie cineva un numar de telefon unde poate fi gasit pt o programare? id="red">Monu a gasit o carte scrisa de el despre sindromul antifosfolipidic si se gandeste ca el i-ar putea da raspunsurile pe care le asteapta. Nu pot sa va dau prea multe detalii pt ca nici eu nu le am, dar credem ca va fi externata azi-maine, asa ca va va scrie ea mai multe probabil. Deocamdata, din cate am inteles, o mai tin in spital pana ii mai scad transaminazele. Pana ajunge ea la calculator v-as fi recunoscatoare daca ne-ati putea ajuta cu info.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...