Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

burtica la 4 anisori.

Recommended Posts

Salut .Fetelor cum trebuie sa fie burtica la un copilas de 4 ani?Beatricee are 4 anisori si are inca o burtica asa rotunjoara.Vigantolul lam luat pana la 2 si jumate cred ca suficient.Inaltimea o are de 1,06 si greutate 15 ,300.Vitamine nu iam dat inafara de pikovit de cateva ori.ok va pupam si va astepatam cu raspunsurile ca suntem putin ingrijorate.

LAURA & BEATRICEE

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

daca v-a spus vreun doctor (ca bebe inca) ca are rahitism, sa stii ca asta nu se vindeca!

tratamentul cu vigantol opreste doar evolutia bolii, de vindecat insa, nu se vindeca! noi avem aceste probleme, asa ne-a explicat noua dr! cat despre durata de administrare a vigantolului, cate bordeie atatea obiceie... noua ne-a recomandat sa luam vigantol pana la 2 ani zilnic si apoi pana la 7-8 ani doar in lunile cu 'R'(iarna). la fel Ca cate 10 zile/ luna - in fiecare luna pana la 2 ani si doar in lunile cu 'R' dupa aceea, pana la 7-8 ani! si vitamina C.macar in perioada cand dam Ca, eu le dau iarna aproape in fiecare zi vit C, ajuta si la fizarea Ca dar ii fereste si de raceli!

daca te deranjeaza aspectul - burtica proeminenta, coaste evazate, poti sa o dai la sport - sporturi care dezvolta mai ales cutia toracica: innot, tenis, karate.

Aid="red">Nid="green">Aid="orange">Mid="blue">Aid="purple">Rid="green">IAid="red">id="Stencil">, mama soldatzeilor de plumb

[hagi]Bogdan - 04.07.2000 si [bonjovi]Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai [;)] )

DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE POTI SA LE FACI?id="teal">id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...