Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Agentia CLASS MODELS INTERNATIONAL

Recommended Posts

Fetelor, ati auzit de aceasta agentie de modelling? Cica au sediul in Bucuresti pe str Tache Ionescu nr.8. A aparut intr-un ziar aici in Cluj un anunt cum ca "ai un copil frumos si destept bla bla bla era un nr de tel. Bineinteles ca am sunat (doart am un baietel frumos si destept[il]) si m-au chemat la o intalnire. Aici l-au filmat pe baietelul meu, Alex, si mi-au zis sa revin peste cateva zile sa-mi spuna daca a fost ales de catre cei din Bucuresti pt reclame, spoturi publicitare, prezentari de moda etc. Am revenit peste cateva zile si mi-au spus ca da a fost ales (vreau sa va spun ca erau o groaza de copii si adolescenti acolo. Ni s-a spus ca trebuie sa platim 5 milioane suma care acopera o sedinta foto si book-ul acela care se face pt fotomodele cu care poate sa participe la castinguri. Am fost programati la sedinta foto, i-au facut o multime de fotografii si ni s-a spus ca vom primi si noi un cd cu poze. Asta a fost in 15 dec de atunci nu ne-au m-au sunat, n-au dat nici un semn. Am semnat si un contract cu ei. Oare a fost o tzeapa? Oricum am sa o sun pe tanti care e "impresarul" lui alex sa o intreb ce se intampla,pt ca in anunt era scris ca se cauta copii frumosi pt spoturile publicitare de sarbatorile de iarna, care au cam trecut, nu? dar vroiam sa stiu daca ati auzit de aceasta agentie. Sau a mai fost cineva la ei?

mersi

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu vreau sa te dezamagesc dar aceste agentii sunt mai toate niste tepe, care nu fac decat sa iti ia banii. In fiecare an la mare ne contacteaza zeci de astfel de agentii pe strada. Si nu au nici un criteriu de selectie, ii iau pe toti la rand, doar doar s-or gasi si din cei care sa le pice in plasa. Eu ii ocoloesc cat pot de departe.

Sa il ajutam pe Alexandru

Monicaid="Comic Sans MS">id="red"> [mamica] si [copil] ALBERT EDUARDid="Comic Sans MS">id="blue">

(19 ianuarie 2004 )

[foto] Album Albert

Morala pentru data viitoare:

Jupân corb?... o! plecaciune!...

O, Doamne! ce frumusete!

Ce pasare! ce minune!

Ce splendoare! ce mândrete!

Dar unde-i gurita lui?

Cui s-o ceri si cui sa spui?

De l-as auzi o data

N-as da-o pe lumea toata.

Gratioasa maiestate!

Stralucite, preanaltate,

O, ce mare împarat!...

ro.wikisource.org/wiki/Corbul_%C5%9Fi_vulpea_(Heliade)

ro.wikisource.org/wiki/Corbul_%C5%9Fi_vulpea

eu am gasit aceasta agentie pe net si am trimis pozele baiatului meu,insa n au aparut pe site,desi acolo apareau copii de a dreptul uratei....pe urma,privind mai atent la poze,am inteles ca toate erau facute in studioul lor,pt ca aveau in spate un fundal rosu...asa ca am inteles ca n am nicio sansa,probabil parintii copiilor care au aparut pe site au platit pt asta.

eu stiu ca am vazut odata pe b1tv o emisiune cu "greii" modei. si spuneau clar: a agentie serioasa nu iti cere sa platesti nimic.te-au descoperit si ,din moment ce te-au solicitat platesc ei totul pana ajungi sa semnezi contracte. atunci isi iau partea. deci investesc ei in tine la inceput ca apoi sa culeaga roadele...ah, si inca o kestie: aleg putini, nu te duci si vezi ca mia sunt si alti 100 alesi .

la noi in oras,de vreo cateva luni pe centru stau unii cu pliante si ti le paseaza. tot pt copii. te duci acolo,dai de inca 100 de copii ,platesti 50 ron si te baga pe un site

cica si cursurile astea de modeling, organizate de te miri ce firma...is vax. eventual te alegi cu experienta si cu o diploma.nu garanteaza ca te va alege nu-s ce agentie!

ALEXIA,2 ANI ,7 LUNI

http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...