Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Piscina copii / Restaurante familiale ????

Recommended Posts

Buna seara,

Am si eu doua intrebari legate de petrecerea timpului liber impreuna cu copiii: Prima: daca stie cineva o piscina pentru copii (2,5 ani) - unde sa fie si cursuri de inot pentru copii???

A doua este daca iesiti cu copii in restaurant - poate nu seara este adevarat, dar ziua - ceva mai adaptat copiilor - fara fum, mai mare - daca copilul mai coboara sa aiba pe unde se invarti pe acolo si - unde sa mai fie si alti copii - sa nu se uite ospatarul urat doar la el ??? id="red">id="red">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Noi am fost week-end-ul asta la piscina la hotel Parc cu fetita noastra de 2,4 ani...stiu ca se organizeaza si cursuri de inot pt. pitici dar nu m-am interesat de conditii...sambata dimineata cand am fost noi era aqua-gym pt. mamici[grasa]...e curat si nu e prea scump 30ron de persoana,fata de 60 ron de persoana la Crown-plaza unde pare mai fain,dar era cam pustiu...

Noi am fost si anul trecut pe vremea asta cu fata la Parc si a fost ok...

Restaurante:este unul in Drumul Taberei unde locuim dar imi scapa numele acum...e rustic ('Casa romaneasca' sau asa ceva),acolo mergem vara ca au curte pe 2 nivele si animale ,leagane...are ce face pitica cat noi socializam[pahar]

Pupici si distractie placuta!

Ramona si bambina-Sara

http://photos.yahoo.com/ramonahirbu

Multumesc pt raspunsuri. Micii campioni pare super - la fel ca si piscinele hotelurilor (nu mi-am inchipuit ca se poate merge la hoteluri). In rest nu iesiti copii??? Imi inchipui ca in cursul saptamanii este mai greu - dar in weekend ce faceti cu copii?? NU iesiti cu iei?? Sunt alte locuri unde se poate merge impreuna cu copiii?

Multumesc,

Noi mergem la orice restaurant, la care poftim sa mancam, care au mese pt. nefumatori, si in general se gasesc numai familii cu copii. Cu exceptia restaurantelor cu specific italienesc, care nu au mese pt. nefumatori (cate stiu eu), dar daca te duci la o ora devreme si in timpul saptamanii, poti sa iei o masa mai separata de cei care fumeaza.

Cat despre alergatului copilului, mai bine nu ma duc, decat sa stau sa alerg dupa copil sa nu faca vreo nazbataie. A noastra sta la masa maxim o ora dupa care incepe dezastrul , asa ca vrem nu vrem , trebuie sa plecam, ca se uita toti la noi.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...