viorica avram Publicat Ianuarie 22, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 22, 2007 Va rog, am si eu o intrebare in legatura cu Dr. Dumitrache de la Parhon.Are cineva nr sau de tel sau un alt mod de a lua legatura cu cabinetul sau deoarece am 3 saptamani de cand incerc sa iau legatura cu el si nu reusesc nicicum. linia e mereu ocupata. si as dori un consult pentru ca am probleme cu metabolismul si sindrom premenstrual. Va multumesc! nu pot veni la ghici ca pierd timpul si nu rezolv nimic. trebuie sa vb cu dr la tel sa imi spuna ce analize sa fac aici si sa le duc sa le citeasca. Viorica [hippi] Ingerasul meu Shalini [hippi] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viorica avram Postat Ianuarie 23, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 23, 2007 nimeni nu stie cum pot sa ajung la el? hai va rog! am mare nevoie de dr acesta! am auzit ca e foarte bun in domeniu. la noi in oras nu avem endocrinologi de calitate. ultimul la care am fost vroia sa ma opereze la sani sa-mi scoata nodulii. trebuie sa ajung la un medic bun. please! Viorica poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gudinde Postat Ianuarie 23, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 23, 2007 Este f bun dar si f ocupat ca orice prof. univ. dr. Am o colega care a fost la el la Parhon si ca sa prinda bon s-a asezat la coada de la 5 dimineata in conditiile in care bonurile incep sa se dea de la 8. Asa ca sincer nu stiu ce sa-ti spun ... succes la telefon. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snoozy Postat Mai 5, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 5, 2007 Va puteti programa la un cabinet particular unde dansul face consultatii numit Graal Medical in cadrul spitalului Colentina. Nr telefon 3178395. Bafta! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
an_dreea6 Postat August 28, 2007 Raport Distribuie Postat August 28, 2007 si eu trebuie sa ajung neaparat la dansul...am inteles ca acum e in concediu...am facut rost de nr de la spital 021/317 20 41 interior 182...am incercat sa sun dar nimic inca...multa bafta Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
an_dreea6 Postat August 28, 2007 Raport Distribuie Postat August 28, 2007 mi-a raspuns ...de luni vine din concediu...bafta ptr programare...si multa sanatate Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.