laureta Publicat Ianuarie 22, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 22, 2007 Ce putem folosi pentru piele uscata si sensibila? M am inteles bine cat de cat cu Revlon. Ce recomandati? Laureta si galusca id="navy">Inisa[iepu]id="purple">(10 iunie 2004)id="Comic Sans MS">id="size3"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hopes Postat Ianuarie 22, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 22, 2007 Eu am unul de la Lancome. Bun nimic de reprosat [cool] Hopes Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laureta Postat Ianuarie 22, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 22, 2007 quote:Originally posted by HopesEu am unul de la Lancome.Bun nimic de reprosat [cool]Hopesid="quote">id="quote">Care dinte ele?Laureta si galusca id="navy">Inisa[iepu]id="purple">(10 iunie 2004)id="Comic Sans MS">id="size3"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clyo Postat Ianuarie 22, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 22, 2007 Laureta, daca vorbim de Lancome, PHOTOGÉNIC ULTRA CONFORT este pt ten uscat. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudormiha Postat Ianuarie 23, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 23, 2007 eu folosesc de la NIVEA-CREMA COLORANTA este mai buna ca un fond de ten si are culoari misto, incearo nu ai ce pierde si este pentru ten uscat Mihaela Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiloi Postat Ianuarie 23, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 23, 2007 Crede-ma ca concluzia la care am ajuns dupa o mie si una de incercari si testari ..este firma CLINIQUE-si ti-o recomand din tot sufletul cu cea mai mare sinceritate ptr. ca am la activ un ten uscat cu probleme de deshidratare si in plus o Rosacee care imi creeaza mari batai de cap (am la activ tratamente cu laser ca sa stopeze evolutia rosaceei)..repet este cea mai tare firma ptr. un ten cu probleme si un ten super sensibil..iar efectele sint pot sa spun ca le-am observat pe pielea mea ...MIRACULOASE!Ce este iara foarte bun este demachiantul care este iara excelent ,"foaming mouse cleanser"...nu am crezut nici eu ..am inceput sa folosesc si produse de machiaj(fard de pleoape,ruj,rimel..cu ele is la inceput dar deocamdata is super)urmeaza in curind fard de obraz..te tin la curent daca te intereseaza.Sanatate si numai bine..! simona Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.