oana_h_25 Publicat Ianuarie 22, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 22, 2007 Fetelor ce saltea folositi pentru patuturi? Cred ca ar trebui una pe care bebe sa nu transpire. De unde le-ati cumparat. Vreau sa stiu si eu un site cu saltele de calitate sa pot comanda on-line ca in orasul meu gasesc numai porcarii. Si pana la ce varsta dorm bebeii in patut? Multumesc Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nusicasiely Postat Ianuarie 22, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 22, 2007 eu am cumparat de la carrefour o saltea pentru patut cu jusa deasupra care se scoate si se spala.am dat vreo 100 lei noi si am culcat-o pe fetita pe ea de cand am adus-o din maternitate.[8D] nusica,mama lui ely Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bolgiumiki Postat Ianuarie 22, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 22, 2007 O saltea buna este cea cu alge de mare.Acum aproape doi ani ne-a costat 2 mil.lei.Este intradevar foarte buna. Miki si Luca-Andrei(4 mai 2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Ianuarie 22, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 22, 2007 oana aici ai subiectul despre saltelute: saltelute. te rog posteaza acolo. Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.