Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Dragi mamici

Credeti ca la un an se poate depista strabismul? Nu m-as duce in clinica pentru un examen, deoarece acum este o epidemie de conjunctivita de toata frumusetea si chiar nu am chef sa apara complicatii. Eu stiu ca doar de pe la 2 ani poti diagostica copilul cu strabism ca pana atunci nu-ti poti da seama de asta, dar dr de fam e mai "priceputa" in toate si vrea sa ne trimita. pediatra zice ca sa stau linistita, iar eu, binenteles nu stiu ce sa fac, avand in vedere ca in familie avem probleme cu vederea. Voi a-ti fost asa de repede la un conrol pentru strabism?

Multumesc

Sanatate la toti copiii pamntului.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cred ca este prea devreme sa se puna un diagnostic clar si oricum nu are ce ii face acum pentru ca nu colaboreaza. In primul rand trebuie sa ii faca masuratori si nu stiu daca piticul tau sta cuminte la aparat. Eu am gasit la 1 an jumatate o doctorita cu un refractometru portabil si chiar si asa a fost foarte greu sa ii ia masuratori succesive. Nici la 2 ani jumatate nu a stat la cel fix si ca atare nu poate incepe nici exercitiile de corectie, chiar daca fetita mea vorbeste fluent si intelege ce i se cere.

Rox [gravi] id="green">si Alexandra Maria id="red">[copil] (10.02.2004)

]

Draga Iulia , iar iti raspund , pt, ca si eu am fost cu baietelul meu la Cluj , la dr. Macarie Sorin , de la clinica ofta de pe Babes , prima data la 6 luni ( dg. strabism convergent ambii ochi) , apoi la 9 luni , la acelasi dr. intre timp s-a mai corectat strabismul ( partial ) , iar la 1 an jumatate , la control ( acelasi dr.) nu mai exista strabism . Mie mi-a placut doctorul , f. de treaba si rabdator , ii plac copiii mici , te invata si cateva exercitii pt. corectie daca-l intrebi . La noi a functionat . Daca doresti nr. de telefon , scrie-mi pe privat , eu mai am cartea lui de vizita , ca mi-a parut un profesionist si nu se stie niciodata cand mai am nevoie...Cu drag , magnolia. .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...