Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

un ochi mai mare????

Recommended Posts

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

[:D] si eu am un ochi o tzirica mai mic, sau mai mare cum spui tu. Singurul medic care m-a vazut, era atunci cind aveam diabet gestational, m-a controlat si a spus ca n-am nimic. Daca ai sa te uitzi bine, multe persoane au acest micutz defect, aproape invizibil, ca doar tu nu ai un ochi dublu ca marime, fatza de celalalt.

Daniela si micuta Isabella [zana]id="Georgia">id="orange">
id="right">Nasterea printesei noastreid="Comic Sans MS">id="green">id="size1">, poze in casuta galbena de sus id="red">id="Lucida Console">
Distribuie pe alte site-uri

Majoritatea persoanelor au un ochi mai mare. Daca nu a fost vizibil pana acum de ce sa-ti faci griji?

La hipertiroidieni sau boala Basedow se manifesta prin exoftalmie adica proeminenta globilor oculari.

Daca la tine e putin mai mare un ochi ca forma stai linistita.

Ce ochi e? stangul?

Eu am observat acum cateva luni ca obrazul drept este putin mai supt decat celalalt si "falca" putin mai cazuta. nu am dormit nopti intregi si mi-am facut o gramada de probleme. am o usoare deplasare de maxilar. nu se stie cand si cum si de ce a aparut. Nu am spus la nimeni dar mi-am intrebat sotul, mama, prietenii daca observa ceva la fata mea. si daca ei au raspuns negativ nici nu m-a mai inetresat problema. Oricum nu le-am spus de ce.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit

vivi

Am citit undeva ca toti avem un ochi mai mare si unul mai mic, si nici aceia simetrici, doar ca la unele persoane este mai putin vizibil decat la altele.

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...id="size1">

Corect!! toti suntem asimetrici, si eu am un oki mai mare , faza foarte vizibila mai ales cand sunt foarte obosit, stangul se face mic mic ..si ochiul drept mare mareee .. la inceput eram f stresata si complexata , acum mi'a trecut,multumesc Celui de sus ca vad cu ambii ochii si ca sunt sanatoasa.

[zana]Anderrusha Nice To Meet You ...Here

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

Buna!

Cand am fost mica (cateva luni) am fost foarte bolnava.Din cauza unei perfuzii prost puse mi-a fost afectat muschiul de la un ochi/pleoapa.

Cand sunt odihnita este totul ok,nu se cunoaste diferenta.

In schimb, cand sunt obosita/citesc prea mult, imi cade o pleoapa (ochiul pare mai mic), si chiar si culoarea se deschide destul de vizibil.

Am facut diverse controale,am o vedere "beton".

Doctorii mi-au spus ca se numeste "ptoza palpebrala" (ptoza=cadere); daca vreau neaparat se poate rezolva prin operatie estetica.

Pana acum nu am simtit nevoia [:D].

Aaa,si la mine se observa mai bine in poze,probabil ca ma deranjeaza lumina aparatului!

Camelia si Sebastian [bonjovi](26 mai 2004)

Daca te uiti atenta la nas, drept din fata, o sa observi ca e inclinat un pic spre stanga sau spre dreapta...nu mai stiu. De asemenea, sanii sunt unul mai mare si unul mai mic. Partea stanga cu partea dreapta a corpului sunt asimetrice. Asa ne-a lasat mama natura. Ce sa-i faci?! In orice caz, asta confirma axioma "perfectiune in natura nu exista"!

"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."

Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...