Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

dieta dupa dieta

Recommended Posts

Buna seara

Am si eu o problema...mare. Am tinut tot felul de diete si am reusit sa scap de cit de cit de kg in plus. Ar mai fi citeva...

Intrebarea mea este: cum ne mentinem? Ca de obicei dupa citeva diete drastice suntem tentate sa atacam frigiderul. Aveti ceva solutii?

Mersi

POZE ILINCA

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=385413660

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

DE regula problema nu e sa slabesti ci sa te mentii.La mine si slabitul nu e chiar floare la ureche.Presupun ca trebuie sa slabesti lent ca mentinerea sa nu fie chiar o problema,dar eu nu pot lent.

Cineva mi-a spus ca organismului ii trebuie 6 luni sa "memoreze" noua greutate ca apoi sa o mentina.Nu stiu ce fundament are aceasta afirmatie, dar mi se pare ca suna logic exemplul frecvent fiind sa pui la loc si chiar pe deasupra,efectul yoyo.

Exista un mod de a calcula numarul de calorii pentru a te mentine insa nu stiu daca se aplica 100% pentru orice tip de metabolism.

Astept cu interes sa aflu din practica solutii.

dulcetica

oana, incearca sa te uiti pe subiectul cu dieta lui michel montignac, in special la faza 2, care este pt mentinere. este un punct de vedere interesant, chiar optimist as putea zice....eu inca sunt la faza 1, dar abia astept faza 2, in care am voie multeeee interzise in prima faza. vezi ca la inceputul subiectului este un link catre cartea lui...daca nu te descurci, da-mi un pm cu adresa ta de mail si iti trimit tot ce am eu in calculator despre dieta asta.

alina si alexandra

quote:Initial creeata de oana69us

Buna searaAm si eu o problema...mare. Am tinut tot felul de diete si am reusit sa scap de cit de cit de kg in plus. Ar mai fi citeva...Intrebarea mea este: cum ne mentinem? Ca de obicei dupa citeva diete drastice suntem tentate sa atacam frigiderul. Aveti ceva solutii?MersiPOZE ILINCAhttp://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=385413660

id="quote">id="quote">1. cel mai bine e sa nu tii diete drastice2. pt cele citeva kg pe care le mai ai in plus: cea mai buna dieta pe care am tinut-o in viata mea (si ma refer aici si la rezultate si la urmarile de dupa) este South Beach (si crede-ma ca stiu ce spun, ca am tinut de toate la viata mea: si daneza, si Monti, si ciorba de varza, si disociat pe zile, si cura cu lamai etc. etc.)

eu cred ca cel mai bine te mentii daca continui dieta pe care ai tinut-o (dezavantaj la diete drastice dar solutia sa treci pe o dieta echilibrata) si sa iti permiti doar rar si putin cantitativ cate o placere mica.

a, fara mese cu patru ore inainte de culcare, apa min 1.5 l pe zi si bineinteles, cel putin o jumatate de ora de sport zilnic.

cred ca e bine ca atunci cand vezi ca ai pus mai mult de 1-2 kg la loc, sa incepi din nou dieta (in cazul in care nu ai putut sa nu dai iama in frigider).

cu teoria stau bine[:D]

Buna dimineata

Mulumesc pentru raspunsuri. Problmea este ca eu am tinut dieta daneza (cu rezultate multumitoare) si nu stiu cum as putea sa ma mentin, pentru ca daca as trece la o mincare "normala" in doua luni m-as ingrasa inapoi.

Suna bine "monti", dar nu sunt prea grele retele lui?

mersi

POZE ILINCA

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=385413660

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...