Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Eurovision 2007

Recommended Posts

• Răspunsuri 288
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Stai un pic sa le ascult si eu. Nu stiu ce are pagina cu melodii ca nu ma lasa ....offff[bang]

In schimb am apucat sa vad pa cativa concurenti la Maruta, la Tonomat...si sincer, nu m-a "atins" nimic.

Israelianca nu cred sa aiba succes pentru ca nu e cunoscuta la noi si...votul celor de acasa conteaza mult.

Jasmine are voce buna, dar melodia din concurs nu mi-a sunat a fi castigatoare.

A mai fost o tipa cu voce bunicica, dar la fel nu am simtit-o a fi ceva special.

Vom vedea!

Distribuie pe alte site-uri

Asa draga delfinutza! Da si sursa...ca lenea e mare!

Semifinala I - melodia nr. 9 "Liubi, Liubi, I love you" mi se pare interesanta.

Acum ascult semifinala II. Imediat iti zic si de-acolo ce ar fi mai interesant dupa parerea mea.

"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."

Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"

Am reusit sa ascult doar cateva melodii, fiindca nu mi-au rezistat urechile la mai multe [:D]. Cele pe care le-am ascultat mi se par ... fade, ca o mancare reincalzita nu o data, ci de mai multe ori.

Cred ca va castiga Andra si Simplu. Desi au o melodie cam zdranganitoare si plictisitoare, aceasta contine cateva cuvinte magice "Dracula", "Transilvania" al caror potential scenic depaseste inconfortul timpanelor [cool].

Nu sunt generoasa in aprecieri fiindca nu am reusit sa gasesc nici o melodie care sa-mi placa. Ceea ce poate e un semn bun - nici melodia finlandezilor de anul trecut nu mi-a placut [bruta].

depinde foarte mult de ziua respectiva, cei drept, dar depinde si de cine ajunge acolo, ca sunt niste nume[bang][bang][bang]

Nu-l suport pe Marcel Pavel, care se crede centru universului, cu toate ca[vom] de impresiile cre il coplesesc.

ascult mai dep[:D] si revin

Mda. Semifinala II - ar fi doua melodii care ar avea sanse: nr. 2 "Dracula, my love" si nr. 4 "Love is all you need", desi mie personal mi-a placut piesa "Time", dar nu cred ca va fi luata in seama prea mult.

Cam asta e parerea mea.

"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."

Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"

din Semifinala 1, mie nu imi place nimic.

Iar din Semifinala 2 imi place "Dracula, my love2 si cred ca am avea mari sanse si sa aducem concursul in Romania[bis]

Indiferent cine va fii, eu voi votacat de mult, sa dac cele 12 puncte romaniei.Anul trecut nu am votat ca eram acasa, si nici nu as fii facut-o deoarece nu ii suportam aerele de castigator si super-vedeta a lui Traistariu[vom], care are o voce de "castrat"[:D]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...