Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

ce ati cumparat pentru bebelus si nu v-a folosit?

Recommended Posts

am dat o cautare si nu am gasit nici un topic pe tema asta.daca exista,rog moderatorii sa faca ce e de facut.

as dori sa aflu de la alti parinti cam care au fost obiectele pe care le-au cumparat bebelusilor lor pana intr-un an ,si de care nu s-au folosit.imi doresc tot ce e mai bun pentru bebelusul meu dar nici nu vreau sa fac risipa.magazinele virtuale gem de tot felul de accesorii ba de ingrijire ,ba pentru hranire,ba jucarii,etc.incat nici nu stii ce sa mai alegi.

noi de exemplu avem patut cu vibratii dar le foloseste cucu...

[pup]

[8**]Adriana Maria *iubita lu' mami si tati *id="Verdana">id="size2">id="red">[9cer]

[aerob]filmulete cu fetita mica in burtica id="Verdana">id="size2">id="red"> [fetita]id="red">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 77
  • Creat
  • Ultimul răspuns

In primul rand nu am folosit produsele cosmetice pt bebe p[rimite..creme,uleiuri,sampoane.Sunt tare proaste mai ales la noi.Pt fundic crema petrini pe care o folosesc de acum 5 ani.I-am luat un sapunel Niveea care iti ajunge destul.

Vanita in diferite forme si culori....prima baita in vanita,si urmatoarele in vana mare si ce mult i-a placut

Masa de infasat e buna asa vreo 3 luni ..dupa aia adio ca copilul nu mai sta tre sa ai grija sa nu cada...mai bine il pui in pat

Patutul acela de plastic,adica nu din lemn in care 3 luni e ok dupa aia se balanseaza copilul in el,de mai tarziu nici vorba

macar de ala din lemn se tine si se ridica in picioare si e fix.Nu-ti fie frica ca nu da cu capul

Caruciorul e bine sa nu fie ditamai carutul si musai de firma,sa nu il poti ridica

si mai sunt ele.O sa imi amintesc si iti spun.

O sa gesesti pareri pro si contra dar eu una ma bucur ca nu am dat banii pe multe chestii.Am vazut la prietenele mele si mi-am dat seama ca nu merita .

Bebe creste f bine si fara tot felul de produse acu la moda si vezi Domane indispensabile.Mai bine cumperi jucarii de banutii aia .Monica

- crema de fata ptr protectie contra intemperiilor (de la Sanosan)

- hamuri

- cos de panza de la Babycare (luat odata cu patutul)

- geanta de la Babycare - mai util a fost un simplu rucsac, geanta a fost tare proasta

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)id="limegreen">

Da, musai sa fie de firma carutul, sora mea a luat unul din piata si numai nervi din cauza lui, apoi si-a luat unul ok, sa te gandesti si cum sa il transporti (daca ai lift sau nu... sa fie mai usor sau mai greu...). Noi am cumparat in principiu ce ne-am dat seama ca ne-ar trebui, nu le-am cumparat din prima...

Marcile de cosmetice sa fie cat mai ok (noua uleiul Johnson nu ne-a folosit deloc, ii inasprea pielea...),dar Nivea sau Bubchen, nu...

Unele mai sunt si pe testate.

A, si nu multe haine cand este mic, ei cresc repede si te trezesti ca nu ai avut timp sa le folosesti, oricum vei mai primi si la botez si dupa ce nasti... hainele mai ales cele de pe piele sa fie de bumbac fin, altfel vei vedea ca le arunci...

Nicoleta

La noi au fost mai multe:

- cremele si cosmeticele de la Sanosan[bang], acum folosim numai Klorane, sunt mai scumpe dar fac toti banii

- hamuri ( a mers cu ele fix 2 sapt)

- leagan ptr bebe (n-a stat in el nici s-o pici cu ceara)

- jucariile ptr dentitie cu gel

- marsupiu (am tinut-o in el cam 1 luna)

- hainute cu kilogramele, multe din ele au ramas nepurtate

Lucrurile care ne-au fost foarte utile sunt: patutul tip tarc, care se poate strange si il luam cu noi peste tot, playgymul de la Chicco, carutul care trebuie sa fie neaparat de firma ca sa reziste, biberoanele de la Avent care mi s-au parut de departe cele mai bune si sacul de dormit.

[mamica]Madau siid="black">id="Arial Black"> [copil] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red">

pozici la 1 an, de la 1 la 2 ani

povestea nasterii Mirunei

filmulet aniversar [i]

filmuletze poznase 1 si 2

-pudra pentru bebelusi

-bouncerul

-incalzitorul pentru biberoane

Carucior am Chicco- tare bun la felul cum arata trotuarele din Bucuresti. Am vazut in parc mamici cu carucioare pe care au dat 200-300RON, insa dupa 2 luni deja rotile aveau mari probleme.

DianaD & Alexandruid="blue">

aaa, stati ca mi-am adus aminte: buretele de baie! nu ar trebui sa foloseasca asa ceva nici un om mare, ca "minunea" asta aduna bacterii pe care apoi le intinzi pe corp. PLus ca bebelusii au o piele atat de fina ce sa mai freci?

Insa prefer gel, deoarece asa nu-i raman urme de sapun pe corp.

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)id="limegreen">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...