Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

rame de ochelari

Recommended Posts

Buna din nou fetelor!Ca de obicei, din nou ma "framinta" ceva[hopsieu]Ar trebui sa-mi fac ochelari de vedere, dioptrii mici, fara probleme, dar totusi ar trebui sa-mi fac.Singura problema o ridica ramele pt. ca, ma gandesc ca trebuie sa fie si aici respectate niste reguli si fetele de la optica nici nu prea stiu si nici nu se prea sinchisesc sa de-a sfaturi[V]Asa ca apelez tot la sfaturile si cunostintele voastre si va rog sa-mi spuneti daca stiti, atunci cand iti faci ochelari, care sunt regulile de care ar trebui sa tii cont.De ex., am inteles ca ramele negre inaspresc si maturizeaza.Si, in alta ordine de idei, poate stiti sau ati citit pe undeva, ce se poarta si care este genul de rame la moda.[hippi]

Va multumesc![flo]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu port ochelari de vreo 15 ani. De fiecare cand trebuia sa schimb ramele ochelarilor, faceam un tur de oras, retineam ce-mi placea si ma intorceam cu "ajutoare" (mama, prietene, sot). In ultima vreme, la obisnuitul tur, mi-am luat aparatul foto... A fost mult mai usor... din cauza dioptriilor mari, nu puteam sa-mi dau seama daca mi se potriveste o anume rama, pt ca eu ma vedeam numai de aproape! M-am pozat cu diverse rama si am ales, tot neagra: http://www.italiansunglasses.it/page/dett/arti/484163/nv/ISG.VIS/vers/ISG.VIS/emporio_armani_ea_9101.html

pozici

aLINUTZa

Si eu port ochelari de cand ma stiu si intotdeauna mi-a dost greu sa imi gasesc rame potrivite, mai ales pentru ca am dioptrii mari. Din fericire s-au inventat lentilele subtiate si ramele fara cadru (au doar brate si doua suruburi care tin lentilele). De atunci numau din astea imi cumpar pentru ca sunt fine si nu ies in evidenta.

Alegerea ramelor este o chestie personala, fiecare are stilul lui.

Bafta.

Moira

Si eu sunt purtatoare de ochelari. Caut prin oras si apoi ma duc cu cineva pentru o a doua opinie. O data mi-am luat ramele de la Optiblu iar o data de la o optica de pe la Universitate (cum te duci spre Unirii, pe stanga). Si eu am tot rame dreptunghiulare, de fapt rama e doar in partea de sus.

Dar ieri am citit o reteta pe net care ar fi pentru scaderea miopiei sau chiar indepartarea ei. E cu polen, laptiosr de matca si miere.

Si chiar vreau s-o incerc, cu toate ca nu stiu cum e sa-ti pui picaturi de miere in ochi.[:D]

http://photos.yahoo.com/ph/oprea_kata/my_photos

Merci mult fetelor!Asa m-am gandit sa fac si eu:fac un tur prin magazine, vad ce imi place si apoi revin impreuna cu altcineva sa-mi de a o parere.Am gasit o pereche dreptungiulari si pe partin un fel de floricica roz cu pietricele, doar ca erau cam scumpi:7 mil. si am mai gasit o pereche tot dreptungiulari dar rosii si cu stelute pe parti din pietricele.Dar, va intreb si pe voi:daca ai rama rosie, tr. neaparat s-a asortezi cu ceva din vestimentatie?

quote:Originally posted by nadyana

Dar, va intreb si pe voi:daca ai rama rosie, tr. neaparat s-a asortezi cu ceva din vestimentatie?

id="quote">id="quote">Categoric! De aceea, daca nu iti cumperi mai multe rame ca sa le asortezi cu diferite tinute, mai bine ceva neutru.Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident

buna.eu lucrez la optica.ca sa alegi o rama mai intai trebuie sa sti ce dioptrii ai.pe urma trebuie sa te gandesti ce fel de lentile vrei de sticla sau de plastic.daca nu ai dioptri de peste 1 poti sa alegi lentile de sticla,nu sunt atat de grele.la lentile de sticla merg doar rame pe contur intreg.de anul trecut se poarta plasticul.normal fetele de la optica ar trebui sa te ajute.ochelarii nu trebuie sa asortezi neaparat cu imbracamintea.ei sunt ca un accesoriu.ii asortezi cu parul si fizionomia fetei.trebuie sa incerci cateva rame ca sa poti sa te hotarasti.daca as fi langa tine sa te vad teas putea ajuta.conteaza si ce culoare ai la par,piele...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...