Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cum sa pregatesc un Cocos?

OrbuGabi

Recommended Posts

Am nevoie de ajutorul vostru dragi gospodine.

Am primit un cocos de la cineva de la tara si nu prea stiu cum sa il gatesc.Nu prea ma pricep la mancaruri,dar vreau sa invat.Din aripi si spate fac supa,ciorba dar din piept si pulpe nu prea stiu ce si cum sa fac.Astwept sugestii......retete.

Multumesc mult.[biz]

Gabriela[hippi] mamica de printesa[zana]Alice-Cristianaid="red">(20.12.2002)

si nazdravan[copil]Martin-Tudorid="blue">(22.09.2005)

poze[foto]si filmuleteid="blue">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Il insori cu una bucata elena udrea si se arde singur. Daca totusi il vrei numa prajit urmeaza sageata-->

poti fie sa fierbi respectivele membre pana le gaseste gaia si sa faci o piftie de cocos fie :

Cocos cu sos de rosii

Se fierb bucatile de carne (carnea oparita de gaina/cocos se tine la rece o zi doua ca sa se fragezeasca-dar nu e nimik gresit daca vrei s-o maninci azi) se ia spuma de cate ori este nevoie, cand este carnea patrunsa si apa scazuta se pune cratita separat si se ia o tigaie. In tigaie calim in ulei 1 ceapa tocata, 1 morcov, patrunjel, o rosie tocata marunt, punem sare si piper. dupa ce se calesc toate astea punem apa cu faina (atentiune faina se desface in apa rece)si dupa ce se face un sos gros mai adaugam sos de rosii si stingem toata trebusoara cu supa din cratita cu carne. La sfarsit adaugam un usturoi zdrobit si turnam sosul peste carnea de cocos. Alaturi poti pune cartofi fierti, stropiti cu unt si decorati cu patrunjel proaspat tocat.

s-aveti pofte!:-) si sa inchinati in cinstea noastra un vin alb foarte rece la masa.

quote:Originally posted by papadie

Il insori cu una bucata elena udrea si se arde singur. Daca totusi il vrei numa prajit urmeaza sageata-->

id="quote">id="quote">[:-)))][:-)))] super tare.Multumesc mult de reteta ,si sigur o sa inchinam un pahar de vin rece la masa in cinstea voastra.Abia astept sa ma apuc de treaba,in we cred acum am bagat deja cocosul la congelator,si nu ma lasa piciul sa fac mai nimic.Mersic inca o data si am sa iti scriu cum a iesit.[pup]Gabriela[hippi] mamica de printesa[zana]Alice-Cristianaid="red">(20.12.2002)si nazdravan[copil]Martin-Tudorid="blue">(22.09.2005)poze[foto]si filmuleteid="blue">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...