Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Meningococ C reactii

Recommended Posts

Am gasit o gramada de subiecte despre reactiile copiilor la vaccin mai putin la Meningococ C. Nu le-ati facut aceast vaccin sau copiii vostri nu au avut reactii? Pe mine m-a asigurat ioeri pediatra ca asta NU are reactii iar acum zace copchilu' cu temperatura:( Daca as fi stiut as fi amanat acest vaccin macar pan se intorcea soatza din delegatii...

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarushid="size1">id="teal">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

ca sa zic asa n-are febra, are temperatura uneva pe la 38 si un pik. da' io'st singura acasa si ma simtza ca Scufitza rosioara in gura lupusorului[:D] Am bagat un paracetamol in copil si-l las sa doarma. Daca o sa mai aibe temp. o sa va rog sa ma suportati pe topikul acesta dupe care jur pe rosu ca-l trimit la containerul verde:-)

Daniela a facut temperatura in reprize Diana sau o data si gata?

quote:Originally posted by papadie

ca sa zic asa n-are febra, are temperatura uneva pe la 38 si un pik. da' io'st singura acasa si ma simtza ca Scufitza rosioara in gura lupusorului[:D] Am bagat un paracetamol in copil si-l las sa doarma. Daca o sa mai aibe temp. o sa va rog sa ma suportati pe topikul acesta dupe care jur pe rosu ca-l trimit la containerul verde:-)Daniela a facut temperatura in reprize Diana sau o data si gata?a facut odata si gata...cum se simte dulcica?__________________________Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarushid="size1">id="teal">

id="quote">id="quote">________________________Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu

A facut ieri un pik de temperatura si gata. Intr-adevar nu are reactii urate vaccinul asta. Ma bucur ca am scapat de el:-)))

Acuma nu ne ramane decat sa mergem afara: http://community.webshots.com/album/557188906rnqiQq [:D]

quote:Originally posted by papadie

A facut ieri un pik de temperatura si gata. Intr-adevar nu are reactii urate vaccinul asta. Ma bucur ca am scapat de el:-)))Acuma nu ne ramane decat sa mergem afara: http://community.webshots.com/album/557188906rnqiQq [:D]__________________________Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarushid="size1">id="teal">

id="quote">id="quote">Doamne ce diferenta de la o zi la alta!!!Sanatate micutei cirese!**********************************************************Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cmid="size2">id="size2">id="Verdana">id="size2">id="red">id="red">Baieteii lui mami[bonjovi] id="red">id="red">AICIid="size2">[foto]FILMULETZEMONTAJ VIDEOid="size2">id="green">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...