Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Medic pediatru - Policlinica Vitan / Titan?

Recommended Posts

Plss, nu-mi mutati inca subiectul de aici, puteti sa-l puneti peste cateva zile la cel cu recomandari de medici pediatrii, dar daca-l mutati acum imediat acolo, sansele sa raspunda cineva in timp util tind spre zero.

Deci, stau in Dristor si caut un medic de familie (pediatru) pentru fete. Am renuntat la pediatra care o aveam de la nastere, si acum sunt in plop.

Caut pe cineva la una din aceste 2 policlinici (care's cat de cat aproape de mine), dar nu ma deranjeaza nici alte recomandari in zona, pe cineva care sa raspunda la telefon si care sa poata veni si acasa (contra cost, bineinteles) cand nu ma pot deplasa eu cu fetele acolo.

Problema e destul de urgenta, chiar daca nu mi-am luat fisele inca de la vechia pediatra, pentru ca am anuntat-o din vara ca vreau sa ma mut, numai ca unde voiam sa plec (si aveam si cererea de eliberare a fiselor) ultima data cand am mers, am ramas cu un gust amar si-am renuntat.

Si as vrea sa le fac vaccinurile obligatorii (nu sunt sigura ca n-am scapat vreunul, ca aia la medlife au alt sistem de vaccinari, si le-am facut jumate pe cele gratuite la medicul de familie, jumate pe cele recomandate de ei, deci o mare bulibaseala) plus un control amanuntit.

Asa ca heeelp plss....astept recomandari, am citit pe ici pe colo ca ar fi medici bunicei la cele 2 policlinici.

Multumesc anticipat [pup]!

Mickyyyid="red"> si cele 2 fete cucuiete: [copil] Malina Ioanaid="purple"> (31.03.2004) [copil] Daria Maria id="purple"> (22.06.2005)

id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna!

Si eu stau tot prin zona [:D]; daca te intereseaza iti pot recomanda doctora noastra (este si medic pediatru si medic de familie).Are cabinet pe langa IOR (cinema Gloria),langa o cresa de copii.

La noi vine acasa, in primele luni aproape saptamanal,apoi lunar pana la 1 an si ceva.

Acum o mai chem la 2-3 luni. Este draguta,f. sufletista,apropiata de copii (adica stie cum sa ii vrajeasca).Nu am nici un motiv sa ma plang de ea dpdv profesional,ba din contra..

Am foarte mare incredere in ea; raspunde la tel. mobil,cu exceptia orelor la care are consultatii la domiciliu(ce mi se pare frumos din partea ei);cand are consultatii la cabinet,daca nu raspunde ea raspunde asistenta. In afara programului, daca nu o gasesc pe ea il pot suna si pe sotul ei, care este tot medic

Camelia si Sebastian [bonjovi](26 mai 2004)

Anacami, noi stam in Titan si as fi si eu interesata de un pediatru bun in zona. Te rog daca se poate si daca nu este prea ocupata dr. pediatru sa-mi dai nr de telefon.

Roxana [mamica] de Andreea-Iulianaid="red">(19.09.2006)

ALBUM DE FAMILIE [foto]

PAGINA DEEAid="red">

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul"

La cabinet nu ma duc pt. ca este destul de aglomerata, dar vine in afara programului de lucru.Oricum, prefer acasa pt. ca o consultatie dureaza mult mai mult,in afara de examinarea fizica sta si il urmareste sa ii vada comportamentul,vorbeste cu el,se joaca cu el.

Eu o sun cu 1-2 zile inainte si imi spune cand poate veni (ca de obicei sta peste program si la cabinet).

Iti trimit nr.

Multa sanatate!

Camelia si Sebastian [bonjovi](26 mai 2004)

buna.

Eu locuiesc tot in Titan si medicul pediatru pe care il am pentru fetita mea este la este la Policlinica Titan si se numeste Florescu Roxana.

Ingerasul meu are doar 1 luna dar am chemat-o acasa de 2 ori pana acum (nu vreau sa merg eu la policlinica cu pitica - deh...sa nu ia altceva de pe acolo) si sunt multumita.

Daca vrei nr. de telefon da-mi un semn si ti-l trimit.

Adresa mea de email este mihastanciu77@yahoo.com.

• 1 month later...

[hia]

AnaCami

Cosmi1975

MickyS

Moniboniid="red">Ma intereseaza si pe mine SUPERURGENT un medic pediatru bun, care sa fie si medic de familie..urmeaza sa nasc saptamana asta,

As dori nume+contacte si ceva tarife orientative (si pentru vizite la cabinet si pentru vizite acasa)

Multumesc

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...