alia_ro Publicat Ianuarie 23, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 23, 2007 am vazut chiar acum cazul, pe postul ACASA, la Povestiri adevarate, o fetita care a suferit complicatii in urma vaccinului de la 4 luni, antipolio, un piciorus i s-a umflat nasol de tot, arata groaznic...si fetita are acum cativa anisori. Va dati seama de cati ani se chinuie patintii ei? Vieti si suflete nenorocite, numai din neglijenta unora in care se presupune ca ar trebui sa avem incredere si pe mana carora sa ne lasam copii... Doamne, de ce sunt obligatorii vaccinurile in Romania, ca altfel nu-ti primeste copilasul in colectivitate? E mai bine sa faci parte din statistica efectelor secundare? In sufletul meu se da o lupta pt ca Vladut are 1.3 ani si dr. ne-a chemat joi la ROR, eu vreau din tot sufletul sa nu-l fac, dar tot atat de mult vrea sa-l dau pe Vladut si la gradi... Ce sa fac? Am citit topicul despre vaccinuri si mai rau m-am zapacit! Va pup! Alia si bebeii (1.3 ani si 33 sapt) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alondra25.2006 Postat Ianuarie 23, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 23, 2007 Eu i-am facut ROR-ul,iar la o luna a facut rujeola[bang][bang],daca stiam,mai bine nu i-l faceam. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_s Postat Ianuarie 23, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 23, 2007 Acum ma uit la tv, mama povesteste ca e al 2-lea caz, asa ca nu stiu ce statistica ai vrea... E ingrozitor prin ce trece copilul si familia ei, dar nu cred ca vaccinurile fac mai mult rau decat bine, pur si simplu sunt si cateva esecuri, greseli... Mihaela si fetele meleid="red"> nazdravaniiid="brown">,Alina id="green">,calatorii,1,2,3,4 id="right">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alia_ro Postat Ianuarie 23, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 23, 2007 Alondra, daca face vreun vaccin nu inseamna ca nu mai face boala, ci ca poate face o forma mai usoara, asta depinde si de imunitatea copilului in acel moment...am inteles ca daca refuzi un vaccin dai cu subsemnatul... Intrebarile mele erau: cum putem preveni efectele secundare ale vaccinurilor? daca refuzam un vaccin/ toate vaccinurile de ce nu ii primesc in colectivitate? oricum cei vaccinati nu ar trebi sa-si faca probleme nu? Mihaela ai dreptate, dar crezi ca parintii ei si-au inchipuit prin ce vor trece cand au facut vaccinul? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviutza Postat Ianuarie 23, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 23, 2007 alia_ro vaccinurile de regula confera protectie, in procentaj peste 90% . de aia se si fac. complicatiile astea urate apar de cele mai multe ori din vina desteptilor de doctori de familie care nu verifica bine starea de sanatate a copilului. de multe ori, o un simplu rosu in gat plus vaccin poate avea rectii din cele mai neplacute. cunosc si eu un caz asemenator. cu marea majoritate a vaccinurilor sunt perfect de acord. aici includ tbc,antipolio. astea au salvat vieti si salveaza . ce nu pot insa intelege(si in consecinta am refuzat categoric) sunt vaccinurile impotriva bolilor copilariei, aici intra celebrul ROR pe care am dat su subsemnatul ca nu i-l fac si cu asta basta. ii ferim ,dupa parerea mea in mod gratuit de anumite boli inofensive ,care de regula intaresc sistemul imunitar. ei uite fi-mea a facut rujeola deocamdata si ma gandesc ca atunci cand va intra in colectivitate le va face si pe restul. ALEXIA,2 ANI ,7 LUNI http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amaya Postat Ianuarie 23, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 23, 2007 Dar din cate stiam eu vaccinul antipolio care intra in schema obligatorie si este facut gratuit de catre medicii de familie este sub forma de picaturi si este dat pe gura. Doar vaccinurile antipolio cumparate sunt injectabile, nu!?! Oana [gravi] 36+ si [copil] nazdravanul Andrei (18.02.2005) Comorile mele Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elise Postat Ianuarie 23, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 23, 2007 [:(!] pls. spune-mi si mie ce s-a intimplat, de fapt? fetitza a facut polio in urma vaccinului?! Elise & BBLisa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Happiness_4_us Postat Ianuarie 23, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 23, 2007 Eu nu aminca un copil , dar f curand voi avea si ma gandesc cu groaza, sper doar ca aici nu s-or face, sau stiu si eu? In Ro am un vecin de scara care acum are vreo 40 de ani si care e handicapat locomotor din cauza unei injectii. O asistenta l-a nenorocit pe viata cand i-a facut nu stiu ce vaccin, i-a atins nu stiu ce nerv. Nu generalizez, dar se poate intampla. Nana, [gravi] 6+id="size2">id="Comic Sans MS">id="blue"> In asteptarea lui [copil] Nunta noastra de vis!id="blue"> Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!id="Comic Sans MS">id="red">id="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alia_ro Postat Ianuarie 23, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 23, 2007 am cautat pe site-ul postului, iata linkul http://www.acasatv.ro/emisiuni/povestiri-adevarate.html azi am vazut si eu, se pare ca in urma vaccinului antipolio a aparut o tumora la un piciorus! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tanima_i2002 Postat Ianuarie 23, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 23, 2007 Cred ca problema este cine face vaccinul si cum il face. Si eu am o frica de vaccinuri, mai ales ca nu prea mai gasesti medici competenti si se poarta din ce in ce mai des ca vaccinurile sa fie facute de asistente care le trateaza foarte superficial ca pe nisate simple injectii. Ma refer aici mai mult la ce se intampla in Pitesti, nu si in alte orase unde sistemul sanitar este mai bine pus la punct. sie u am deschis un topic referitor la aceeasi problema: frica de vaccin. Acum vom face in cateva zile pe cel de 4 luni si deja incep sa fiu iarasi stresata. Mamica lui Rares (15 oct 2006) poze Botez Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.