kale Publicat Ianuarie 23, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 23, 2007 va rog din suflet spuneti-mi si mie ce boala indica sangerarile pe nas?(cauzate fara efort,sau din cauza unor stari emotionale puternice) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lemoni Postat Ianuarie 29, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 29, 2007 Eu am avut probleme in tineretze ,mereu imi curgea sange din nas dar nu aveam nici o boala apoi dupa 18 ani nu am mai avut nimic.Fiul meu are la fel.......am fost la doctor si mi se spune ca e normal de la aer uscat, in general iarna are mai des ,acum chiar ca ma gandesc se apropie de 18 ani si anul asta nu prea a mai avut o fi coincidentza??!!!! Tu ai fost la doctor? ar fi bine sa faci niste analize totusi , dar eu zic sa nu te speri ca nu cred ca indica nici o boala. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIO Postat Februarie 13, 2007 Raport Distribuie Postat Februarie 13, 2007 Hemofilia , apare la baieti, se transmite genetic. Exista insa mai mult ,a sta e mai "aparte" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrada Postat Februarie 13, 2007 Raport Distribuie Postat Februarie 13, 2007 90% din cazuri e ceva care se trateaza usor nu neaparat o boala genetica. Poate sa fie aerul uscat cum zicea lemoni, deviatie de sept (chiar daca nu se observa), respirarea pe o singura nara din diferite motive, raceli, deficienta de vitamina K, prea multa vitamina E...etc Daca se repeta de mai multe ori pe luna probabil ca e bine sa te duci chiar atunci cind se intimpla la urgente. In functie de unde are loc singerarea, anterioara, posterioara iti zice el ce si cum. A L’amore che move il sole e l’altre stelle. Camera lui Marcu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.