Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

new pulpin

Recommended Posts

acest vaccin este pt parodontoza .dr mi-a zis ca nu se mai aduce in ro , dar e ff bun.mama lui este in germania si austria parca.daca fetele din germania mi l-ar putea procura le-as fi recunoscatoare.il platesc ,nu l vreau degeaba ,imi trebuie neaparat ca sa nu avanseze boala .acest vaccin are rol de a incetini evolutia uratei boli,mosterire de la mama [bang].asa mostenire...

.multumesc

lidiana

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Gabrielle si eu am mostenire, si tot de la mama.... aceeasi problema. Imi poti spune si mie.. ti l-a recomandat dr... la ce dentist ai fost...? al meu mi-a zis ca-i mostenire asta e n-am ce face... Nu mi-a reomandat nici un vaccin. LA mine s-a declansat in sarcina si de 3 ani...a tot avansat. Ar fi cazul sa aiu masuri urgente. Da-mi si mie cateva detalii ce-i cu vaccinul asta si cine ti-l face? Dentistul? Cat costa si de unde se ia.. Ca vreau si eu...

sigur ca spun. acest vaccin se face in functie de evolutia bolii. mie imi trebuie new pulpin varianta rosie,sunt 3 tipuri.

stomatologul ti-l face,dar problema e ca nu se mai gaseste la noi .eu l-am facut acum 2 ani si e super .

la mine dintii sunt mobili ,deci sunt compromisi. dr mea mi-a facut cateva chiuretaje gingivale ,mi-a dat o pasta cu antibiotic si acum sa zic ca este o idee mai bine dar ca sa nu mai am treaba 2 ani trebuie sa -i ,,dau in cap'' cu acest vaccin care incetineaza evolutia.ah cand ma gandesc ce dintii aveam imi vine sa-i jelesc.[bang]

mie imi pare rau ca n-am gasit un medic bun pana acum sa mi spuna ce am de facut.

in primul rand trebuie sa ti faci detartraj .daca vrei te iau de manuta si mergem impreuna ,sa ne tinem moralul .

este o boala provocata de mai multi virusi ,nu se vindeca dar se amelioreaza .

lidiana

gabrielle74,du-te la fetele de la subiectele:Germania/Austria,etc si roaga-le acolo.poate te ajuta careva.eu nu stiu daca se gaseste in Irl,pe 7 febr plec daca nu gasesti pana atunci, ma uit sa vad daca e pe acolo.

[mamica]de piticotu' uriash id="size3">id="purple">id="Book Antiqua">

m-am facut maricicaid="red">id="size3">

[foto] POVESTEA MINUNIIid="green">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...