madade Publicat Ianuarie 24, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 24, 2007 La inceputul lui februarie ma intorc la job. Si cum nu am reusit sa scap de (toate) kg in plus, caut de ceva timp camasi sau bluze mai lungi... Nu am gasit absolut nimic pana acum asa ca apelez la ajutorul vostru. Stie careva vreun magazin (sau mai multe) in Bucuresti (si nu numai, ca sunt disperata) care sa etaleze si bluzite / camasi / sacouri mai lungi de talie? Multam fain de ajutor! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mari78 Postat Ianuarie 24, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 24, 2007 Buna, Viziteaza magazinul ML de pe Calea Mosilor. Cum vii dinspre Obor spre Universitate este pe partea dreapta. Au haine dragute, de la masura 44 inainte, insa preturile sunt cam piperate. Dar au mai tot timppul reduceri. Si eu va trebui sa merg pe acolo curand tot din acelasi motiv[:)]. Succes ! Mari si Teodora Maria (26.03.2006) http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos "Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.