marynusa Publicat Ianuarie 24, 2007 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 24, 2007 Buna fetelor,am intrat de curand pe acest forum si am citit multe din mesajele voastre.As dori sa ma ajutati cu un sfat.Sunt gravida in 16 saptamani si sunt in cautarea unui medic bun profesionist dar sa si comunice cu pacienta.Am fost pana in prezent la dr. Iliescu - maternitatea Filantropia,dar as vrea sa-mi sugerati si o alta varianta.Despre dr. Puia de la Giulesti-ce stiti ? Va pup si astept mesajele voastre Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adita9 Postat Ianuarie 25, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 25, 2007 Buna Marynusa, Recomandarile despre dr. Puia sunt bune (vezi si in Lista medici ginecologi/obstetricieni). Eu am fost la el de cateva ori acum 3 ani (nu era legat de sarcina) si l-am schimbat urgent. Nu contest ca poate este un f bun profesionist, dar alergi jumatate de zi dupa el, este extrem de ocupat. Aceeasi problema mi-a relatat-o si o colega care a "nascut" cu el - de fapt trebuia sa nasca cu el dar nu a aparut. Problema este ca despre orice Dr o sa gasesti pareri pro si contra, si am observat ca cu cat sunt mai celebrii cu atat este mai greu sa comunici cu ei si sa ii gasesti la nevoie. Bafta multa! Sa iti gasesti medicul cu care sa te simti in siguranta si Sarcina usoara! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adalu Postat Ianuarie 29, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 29, 2007 Buna [biz].Bunt o graviduta de 11 saptamani si as dori sa-mi recomandati si mie un medic ginecolog bun din Constanta. Pana acum am mers la Deheleanu dar nu prea mai sunt multumita. adalu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihacarm2002 Postat Ianuarie 30, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 30, 2007 adalu,id="blue"> tot la Dehelean sunt. Sunt multumita pana acum de el. Desi si el mi-a spus ca ma va asista la spital si alte fete care au nascut cu el a spus ca e serios si ca vine, sunt curioasa cum va fi la mine. Am vazut ca e foarte aglomerat (dar mai toti ginec. sunt). L-am prefertat pt ca e f. aproape de mine, e cel mai ieftin din ce dr. stiu, iti da rezumatul ecografiei pe o foaie. Ma repet, sunt totusi f. curioasa daca va veni la spital la cat de aglomerat e la cabinet. Nu imi fac griji, ca de nascut nasc eu cumva, ma incred in Dumnezeu ca totul va fi FB. Sarcina usoara in continuare! Mihaela 38+ [fetita] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
natydea Postat Ianuarie 30, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 30, 2007 Nu stiu de ce nu ti-a placut de dl. dr. Iliescu. Eu sunt pacienta dansului de peste 4 ani si sunt f multumita de el. Am nascut si de 2 ori cu el, am un baietel de 1 an si 3 luni si unul de 2 sapt. E bun profesionist si comunica foarte bine cu pacientele. Cand am avortat spontan primul copil acum 3 ani mai avea putin si plangea cu mine. Eu il recomand din tot sufletul. Dea Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mychydutza Postat Ianuarie 30, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 30, 2007 MARYNUSA eu sunt pacienta dr Puia. e drept ca este fff ocupat si ca de obicei stau si cate 3 ore sa-l astept, dar dupa care dr nu se asteapta? eu una am mare incredere in el si de aceea l-am ales sa-mi urmareasca sarcina. mai ales ca m-a convins o prietena de pe forum care 6 ani a alergat la diversi medici pt ca avea probleme cu lipsa CM si pana la urma a ajuns la Puia si in 2 ani a rezolvat-o: acum e gravida in 6 luni!. eu nu ramaneam gravida de 10 luni. am fost la el , mi-a facut HSG (el personal) si luna urmatoare am ramas. am auzit, ce e drept, ca risti sa nu apara la nastere , dar eu am incredere in el. este un om deosebit si ma simt in siguranta alaturi de el. este sufletist si foarte apropiat de paciente.parerea mea! [gravi] +12 mihaela http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florentina Roman Postat Ianuarie 30, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 30, 2007 Si eu merg la dr. Iliescu,am nascut cu d-lui primul copil si pe-al doilea il voi naste tot cu el. Mie mi se pare ok, stie ce spune si, mai ales, cum o spune.Si eu il recomand. [gravi]23+ si Tudor(5.07.2002) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghibuadina Postat Ianuarie 31, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 31, 2007 ADALU, eu sunt o graviduta de martie- aprilie, in 31 de saptamani.Eu merg la dc Balasa, de la Medgidia, unde o sa si nasc.Ti-l recomand cu toata increderea.sunt gravidute care vin din C-ta special, eu am multa incredere si e un domn.Iar preturile de la cabinet sunt sub cele din C-ta.Dc nu te deranjeaza sa te duci la Medgidia, o data pe luna, merita sa incerci. Adina adina [gravi]31[fetita] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LeeAnn Postat Ianuarie 31, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 31, 2007 quote:Originally posted by adaluBuna [biz].Bunt o graviduta de 11 saptamani si as dori sa-mi recomandati si mie un medic ginecolog bun din Constanta. Pana acum am mers la Deheleanu dar nu prea mai sunt multumita.adaluid="quote">id="quote">Adalu, dupa parerea mea dr.Dehelean trebuie scos la pensie.Eu am nascut cu dr.Tica de ambele dati.Singurul dr. de care am auzit doar de bine e dr. Cristurean, poate ajungi la el.Liana, Ursuletul si Veveritzoiul din dotare Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralina Postat Februarie 1, 2007 Raport Distribuie Postat Februarie 1, 2007 quote:Originally posted by LeeAnn Eu am nascut cu dr.Tica de ambele dati. Singurul dr. de care am auzit doar de bine e dr. Cristurean, poate ajungi la el. Liana, Ursuletul si Veveritzoiul din dotare id="quote">id="quote"> De cind caut pe cineva care sa-mi spuna ce parere are despre dr.Tica!Te rog LeeAnnid="Arial Black"> spune-mi cum se poarta dr.Tica cu pacientele sale ,daca poate fi contactat telefonic in caz de urgenta ,daca vine la nastere,daca are rabdare sa raspunda la toate intrebarile,cam la cit timp obtii o programare... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.